Cum Ar Putea Arata iPhone 7 si iPhone 7 Pro, imagini interpretate

0
338

Cum Ar Putea Arata iPhone 7 si iPhone 7 Pro, imagini interpretate

Mai sunt puțin peste trei luni până când Apple va dezvălui noua generație de iPhone-uri, iar de obicei, în tot acest timp sunt designeri care sunt dispuși să ne ajute să vedem cât de diferite vor fi viețile noastre începând cu luna septembrie.

De data aceasta vedem câteva imagini interpretate de către designer-ul Martin Hajek, cum exact vede el aceste două modele după tot ce s-a zvonit până în prezent. Hajek nu este la prima ispravă de genul acesta, el fiind printre acei designeri care fac aproape în fiecare an un astfel de set de imagini.

În imaginile ce le putem vedea în continuare realizate de Hajek, putem observa ambele versiuni de iPhone cărora le lipsesc jack-ul pentru căști de 3,5mm alături de redesenarea liniilor pentru antenă. iPhone 7 va avea acea cameră foto pronunțată datorită senzorului mult mai mare față de actualul iPhone 6 și iPhone 6s, lăudându-se cu faptul că va fi un aparat foto extraordinar, în timp ce iPhone 7 Pro va dispune de o cameră duală, un sistem complex de două camere ce vor lucra împreună pentru a realiza fotografii de înaltă rezoluție.

Ce putem observa interesant în aceste imagini, este că Hajek a desenat doar un singur difuzor pe dispozitiv, în ciuda zvonurilor care spun că iPhone 7 ar fi primul telefon iPhone care va dispune de un sunet stereo.

264283-780x586

O privire înspre viitor!

Foto: Martin Hajek

264289-780x586

Putem vedea un sigur difuzor!

Foto: Martin Hajek

264286-780x586

Camera pronuntata frumos realizata si noul aspect al liniilor pentru antena.

Foto: Martin Hajek

264280-780x586

Camera duala pe noua generatie iPhone 7 Pro

Foto: Martin Hajek

264276-780x586

Noul conector de pe spatele iPhone 7 Pro si o noua optiune de culoare

Foto: Martin Hajek

În timp ce Apple pare că va păstra cele mai mari modificări pentru cea de-a 10 aniversare a iPhone-ului în 2017, cum vi se pare noua generație iPhone 7 după pozele realizate de Hajek?

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: Martin Hajek

via: iClarified

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.