Apple va Transmite Live Evenimentul WWDC 2016 Programat pe 13 iunie la ora 20:00

0
349

Apple va Transmite Live Evenimentul WWDC 2016 Programat pe 13 iunie la ora 20:00

După cum ne-am obișnuit, la fiecare început de vară avem o conferință Apple în Statele Unite — WWDC — la care de obicei sunt arătate pentru prima dată noutățile următorului sistem de operare ce va rula pe iPhone-urile și iPad-urile ce vor fi lansate imediat în toamnă, în cazul de față vorbim despre iOS 10, și multe altele.

WWDC 2016 se așteaptă să aducă schimbări în sistemul de operare OS X, printr-o modificare a numelui în MacOS și totodată să fie introdusă Siri, așteptăm îmbunătățiri în cazul Apple Music și cel mai important un nou Apple Watch.

Evenimentul Apple este programat pentru 13 iunie la ora 20:00, ora României, și va fi transmisă live prin intermediul tehnologiei Apple HTTP Live Streaming (HLS). Această tehnologie necesită un iPhone, iPad sau un iPod touch, folosind browserul Safari pe un sistem de operare iOS nu mai vechi de 7.0. De asemenea, vom putea urmări evenimentul pe orice Mac cu Safari 6.0.5 minim instalat, sau pe un PC cu Microsoft Edge pe Windows 10.

Streaming-ul poate fi văzut și pe televizor cu ajutorul unui Apple TV de generația a 2-a sau a 3-a ce are instalată versiunea minimă de software 6.2, sau pe orice Apple TV de generația a 4-a.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.