Cum Sa Faci Calcule Matematice Rapide cu Ajutorul Spotlight Search in iOS

0
989

Cum Sa Faci Calcule Matematice Rapide cu Ajutorul Spotlight Search in iOS

Vrei să rezolvi o problemă rapidă de matematică sau să faci un calcul simplu? Nu trebuie să deschizi aplicația Calculator din iOS, poți să o faci cu ajutorul Spotlight! Bineînțeles că poți să o rogi pe Siri să îți rezolve o problemă matematică sau un calcul simpl, iar în esență, tastarea în Spotlight a unui text este ca și cum i-ai tasta un mesaj text lui Siri. Totuși, Spotlight se poate accesa mult mai rapid. Doar tragi în jos cu degetul din centrul ecranului Home din oricare pagină a acestuia, sau tragi în dreapta de pe prima pagină și bara Spotlight Search apare în partea de sus a ecranului.

De exemplu, am tras în jos pe ecranul Home și după ce a apărut căsuța Search, am tastat 5 x 361, iar răspunsul a veit instant. Un bonus de utilizare din partea Spotlight Search față de aplicația Calculator, este abilitatea de a vedea ce problemă ai tastat în căsuța Search. Întrucât în Calculator, odată ce răspunsul a fost afișat, ecuația a dispărut. Sigur, sunt multe aplicații pentru calculator în App Store care fac acest lucru, chiar și cele gratuite sunt mult mai complexe decât cea de bază din iOS. Dar vorbim acum despre capacitatea sistemului de operare în sine de a face calcule simple și de a folosi mult mai mult din resursele integrate în acesta fără alte aplicații third-party.

calcule-matematice-rapide

Să facem și o ecuație simplă să vedem cum arată. Din nou tragem în jos pe ecranul Home și întrebăm ceva mult mai provocator: 5(55)+5-(55).

calcule-matematice-simple-01

Simplu, eficient și fără spațiu ocupat pe telefon pentru alte aplicații ce fac aceste calcule ocazionale.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.