Home VIDEO GAMES Un An de Abonament Xbox Live Gold la doar 40 de dolari

Un An de Abonament Xbox Live Gold la doar 40 de dolari

Un An de Abonament Xbox Live Gold la doar 40 de dolari
186
0

Un An de Abonament Xbox Live Gold la doar 40 de dolari

Mai multe magazine online oferă în acest moment abonamentul Xbox Live Gold cu o reducere destul de consistentă. Prețul standard pentru abonamenul pe un an de zile este de 60 de dolari, iar acum îl puteți achiziționa pentru doar 40 de dolari.

Amazon și Best Buy oferă acest discount și poate fi achiziționat și din România, cel puțin de pe Amazon. Spunem acest lucru în urma câtorva confirmări venite de la câte persoane din România care deja au achiziționat acest abonament. Pentru acest lucru aveți nevoie doar de un card valabil pentru cumpărăturile online și în special pentru cele de afară. Cele mai recomandate astfel de carduri și care cu siguranță nu vă vor crea probleme sunt Mastercard, VISA și American Express.

xbox-live-gold

Nu exită nici o informație desprec cât o să fie disponibil acest abonament la prețul de 39,90 dolari, dar cel mai bine ar fi să vă grăbiți să faceți această achiziție.

UPDATE 29.12.2016

Cel mai bun preț de unde puteți cumpăra în momentul de față Xbox Live Gold este pe cdkeys.com. Prețul este de 42,99 euro pentru un an. Site-ul este de încredere, plata se face cu card sau prin PayPal și codul vine în format digital prin email în doar câteva zeci de secunde, după confirmarea plății.

Alte noutăți în ceea ce privește Xbox, este anunțul venit din partea Microsoft care spune că Xbox One va beneficia de o reducere de 50 de dolari pentru această consolă, lucru ce face ca prețul pentru acest sistem să pornească de la 300 de dolari. Această reducere se aplică tuturor modelelor de Xbox One, fie ele la pachet cu diferite jocuri, fie pentru versiunea de 1 TB.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close