Xiaomi Mi Band 2, prima bratara de fitness a companiei cu ecran, la doar 22 de dolari

0
488

Xiaomi Mi Band 2, prima bratara de fitness a companiei cu ecran, la doar 22 de dolari

Compania Chineză Xiaomi, continuă să aducă pe piață produse electronice low-cost, iar acum lansat o brățară de fitness modernizată. Mi Band 2, este prima brățară de fitness a companiei pe care putem vedea cu un display OLED, permițând dispozitivului să afișeze pașii, timpul și ritmul cardiac. Această brățară va costa aproximativ 22 de dolari în China.

Aceasta este cea de-a treia brățară de fitness lansată de Xiaomi, prima fiind extrem de ieftină, doar 13 dolari pentru Mi Band 1 care era lansată în urmă cu doi ani de zile, urmată de Mi Pulse, care, după cum spune și numele, monitoriza pulsul. Mi Band 2 păstrează același design simplist ca și celelalte două dispozitive, fiind realizată dintr-un silicon foarte subțire și un modul de formă ovală, dar adaugă un ecran OLED de 0,42 inci. Mi Band 2 va beneficia de un algoritm actualizat pentru pedometru, o autonomie a bateriei de 20 de zile și un singur buton care va ajuta la navigarea prin diferitele ecrane.

În plus față de monitorizarea pașilor, Mi Band 2 va monitoriza și somnul, și va vibra atunci când vei deveni prea sedentar. Totuși, cele mai importante lucruri aduse brățării Mi Band 2, rămân senzorul optic pentru monitorizarea ritmului cardiac și ecrandul OLED. Display-ul va face mult mai ușoară verificarea pașilor efectuați, ora, distanța, lucruri care le fac majoritatea brățărilor în acest moment, chiar și cele mai simple cum sunt cele de la Misfit. Senzorul pentru monitorizarea ritmului cardiac este important nu pentru că este o tehnologie unică sau nouă, ci pentru că vine pentru 22 de dolar, făcând astfel ca Mi Band 2 să fie cel mai ieftin dispozitiv din această categorie. Majoritatea brățărilor de fitness vin cu senzor pentru ritmul cardiac, inclusiv cele de la Fitbit sau Garmin, dar prețul lor pleacă de la cel puțin 100 de euro sau chiar mai mult.

Nu există încă nici o informație dacă Mi Band 2 va fi vândut în afara Chinei, doar că intră la vânzare pe piața Chineză începând cu 7 iunie.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: wareable

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.