Variantele de Stocare pentru iPhone 7, 32GB, 128GB si 256GB

0
653

Variantele de Stocare pentru iPhone 7, 32GB, 128GB si 256GB

Cel mai recent raport susținea că iPhone 7 va a pleca ca model de bază de la varianta cu 32GB spațiu de stocare, renunțându-se astfel la modelul de 16GB, iar acum se presupune că nu va mai fi nici cel de 64GB, cel puțin conform firmei de cercetare TrendForce, care spune că va fi înlocuit de versiunea cu 128GB și se va adăuga o verisune de top cu 256GB spațiu de stocare.

Într-o configurație finală ar trebui să avem de ales între un iPhone 7 de 32GB, 128GB, respectiv 256GB.

În ceea ce privește versiunea de 256GB, nu este în întregime clar dacă această capacitate va fi exclusiv pentru modelul de 5,5 inci, iPhone 7 Plus sau dacă va beneficia și modelul de 4,7 inci de această capacitate de stocare. În momentul de față, modelul iPhone 6s și iPhone 6s Plus includ versiuni de 16GB, 64GB și 128GB.

Undeva la începutul anului curent, un site web din China (MyDrivers) spunea că iPhone 7 Plus va dispune de o capacitate exclusivă de 256GB spațiu de stocare și o baterie de 3.100 mAh, cu 12,7% mai mare decât cea actuală de pe iPhone 6s Plus. Dacă ne gândim la realitatea acestor informații, trebuie să luăm în calcul că site-ul din China a dezvăluit înainte ca iPhone SE să fie lanast de Apple, că va dispune de o baterie de 1.624 mAh și 2 GB de memorie RAM, lucru confirmat după lansarea produsului pe piață.

Totodadă, trebuie să reamintim că cele mai populare zvonuri legate de noul iPhone, includ o cameră dublă pe spate și 3GB RAM pentru modelul de 5,5 inci, în timp ce modelul de 4,7 inci se așteaptă la o singură cameră și 2GB RAM. Nu sunt modificări majore până în anul 2017, când se așteaptă ca Apple să treacă la un display OLED.

Cele mai recente zvonuri sugerează că iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor avea un design similar cu cel al seriei iPhone 6s și că va renunța la mufa standard pentru căști de 3,5mm. În acest an vom vedea doar un procesor mai rapid, schimbarea liniilor antenelor, un chip mai rapid pentru Wi-Fi și LTE, va fi rezistent la apă și multe altele.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.