Toate Comenzile Secrete si Meniurile Ascunse Pentru ROKU

0
437

Toate Comenzile Secrete si Meniurile Ascunse Pentru ROKU

Probabil că a-ți auzit de Roku, iar dacă nu a-ți auzit, vă pot spune că acesta este o cutiuță mică care face streaming audio și video și pe care îl puteți conecta la televizorul vostru. Costă în jur de 100 de dolari și reda în flux videouri de pe diferite canale sau aplicații.

Fiecare aparat Roku oferă acces la peste 2500 de canale la comandă (Netflix, HuluPlus, AmazonVideo, PLEX, HBOGo, YouTube, etc.), oferind peste 300.000 de filme și episoade TV. Roku are capacitatea de a căuta în mai mult de 20 de canale de streaming de top pentru a găsi cel mai bun preț și diverse opțiuni. De asemenea, transformă telefonul sau tableta ta într-un companion de streaming convenabil. Utilizând telecomanda Roku și poți să cauți fololosind o tastatură sau poți să o faci prin comenzi vocale. Poți trimite video, muzică, fotografii și multe altele direct pe televizor cu ajutorul lui Roku. Acesta funcționează cu cele mai importante sisteme de operare, iOS, Android și Windows. Roku dispune de conector Ethernet, USB pentru media personal, precum și de un slot pentru card microSD pentru a extinde memoria internă. Suportă conexiune Wi-Fi și mai multe formate de fișiere audio, video și imagini — MP4, MKV, AAC, MP3, JPG, PNG.

Având un sistem de operare propriu, Roku dispune de mai multe meniuri secrete. Un pasionat al acestui aparat a realizat un infografic, o listă rapidă cu toate căile rapide care te duc în meniurile secrete ale lui Roku, meniuri ce îți permit să calibrezi imaginea, tweak-uri pentru setările de rețea sau chiar acces la opțiunile de developer. ATENȚIE, aceste modificări și setări pot duce la anularea garanției!

Gardner, utilizatorul care a făcut acest infografic, spune că multe dintre aceste scurtături nu sunt destinate utilizatorilor normali de Roku, deci cu siguranță ve-ți vedea că multe dintre toate aceste comenzi și caracteristici nu ar trebui să le folosești dacă vrei ca dispozitivul să funcționeze normal. Verifică-le cu atenție și citește fiecare setare înainte de a decide dacă merită să o încerci sau nu.

Gardner găzduiește graficul pe site-ul să web, unde a mai inclus și câteva referințe rapide care vă pot fi de mare folos, cum ar fi un subreddit Roku cu multe discuții, păreri și diferite setări și comenzi, și un video detaliat care arată trecerea prin majoritatea setărilor și ce face fiecare în parte.

comenzi-secrete-roku

Roku Secret Menus | Site-ul Official Bartender’s Guide

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.