Sa Facem Cunostinta cu Opel Zafira Tourer Facelift 2017

0
1243

Sa Facem Cunostinta cu Opel Zafira Tourer Facelift 2017

Opel a făcut publice primele imagini ale noului lor monovolul ce va fi lansat pe piața din Europa în această toamnă.

Acum cinci ani, când se lansa noua versiunea a monovolumului german Opel Zafira, acesta aducea în numele mașinii și cuvântul Tourer, astfel generația veche putând să rămână spre vânzare, pastrându-și numele de Zafira. Acum, Opel aduce un facelift acestui model, încercând să îl aducă spre linia dezvoltată de modelul Astra.

Majoritatea diferențelor dintre cele două variante sunt aduse farurilor, care au un design total nou și două linii distinctive pentru luminile de zi și un design nou pentru stopuri.

În interior lucrurile stau puțin altfel, Zafira Tourer luând exemplu de la premiatul Astra, aducând un panou de bord complet reproiectat, mult mai curat și mai ușor de folosit. Cu un volan complet nou, un sistem infotaimemt si un ecran care conține ultimele generații de sisteme IntelliLink, compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, un Hotspot 4G LTE Wi-Fi la care se pot conecta simultan 7 dispozitive mobile, și un sistem Automatic Crash Respone disponibil, toate fac ca acest monovolum să fie unul mult mai prietenos și mai atent cu membrii familiei tale.

Din punct de vedere practic, noul Zafira va dispune de un volum minim de încărcare de 710 litri, ce poate fi mărit prin rabatarea scaunelor din spate până la 1860 litri. Mai mult decât atât, mașina dispune de mai mult de 30 de posibilități de stocare, formate din consola centrală FlexRail, dar și de sistemul de transport din spate, FlexFix.

Bineînțeles că acest facelift nu ar fi complet dacă nu ar fi fost aduse îmbunătățiri pe partea de siguranță sau noi tehnologii. Aici putem descoperi că noul Zafira Tourer vine cu faruri Adaptive Forward Lighting LED, o cameră frontală Opel Eye și mai multe sisteme, High Beam Assist, Traffic Sign Assist, Following Distance Indication, Forward Collision Alert, Lane Departure Warning și Adaptive Cruise Control.

Pentru un confort sporit și o perfărmanță mai bună, clienții pot opta pentru un șasiu adaptiv FelxRide. Motorizările rămân în schimb aceleași, incluzând motoare pe benzină, diesel, LPG și CNG.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.