Cateva Poze Ajunse pe Internet Intaresc Zvonul cu Touch Panel-ul OLED de pe Noile MacBook Pro 2016

0
411

Cateva Poze Ajunse pe Internet Intaresc Zvonul cu Touch Panel-ul OLED de pe Noile MacBook Pro 2016

Acum aproximativ o săptămână, renumitul analist Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, susținea că Apple va introduce un display OLED sensibil la atingeri împreună cu un TouchID integrat deasupra tastaturii, pe următoarea generație de MacBook Pro-uri ce va fi lansată în cel de patrulea trimestru al acestui an.

Se pare că Kuo ar putea avea dreptate din nou, după cum arată și cele mai recente poze scurse pe internet cu următorul MacBook Pro de 13 inci. Pozele vin de la “o fabrică din China, care lucrează cu Apple,” și ne arată carcasa, șasiul lui MacBook Pro care dispune de o bandă liberă în locul rândului tastelor funcționale în partea de sus a tastaturii. Se spune că acest slot va servi drept carcasă pentru touch panel-ul OLED, care ar putea include și senzorul TouchID.

Pe fiecare parte a carcasei, la marginea tastaturii, pot fi observate grătarele pentru difuzoare. Pe partea laterală sunt dispuse patru porturi USB-C, două pe fiecare parte și un jack pentru căști. Forma nu pare să difere foarte mult față de modelul actual și nici mult mai subțire nu este, totuși, fără o comparație side-by-side, este doar o presupunere, fiind foarte dificil să spunem dacă este mai subțire sau nu.

MacBook-Pro-OLED_1

Se poate observa în poze că slotul microSD lipsește total, la fel și conectorul MagSafe. Pozele însă nu sunt din toate unghiurile, deci este posibil ca ambele porturi să fie mutate în partea din spate.

macbook-pro-front-1

O altă posibilitate, una pe care utilizatorii de MacBook Pro nici nu ar dori să o ia în considerare, este că Apple planifică să anuleze ambele porturi, la fel cum a procedat și cu MacBook 12 inci, folosind același conector USB-C și pentru încărcare și pentru transfer de date. Sperăm că nu este cazul, deși totul este posibil, mai ales dacă ținem cont de toate zvonurile care circulă în jurul următorului Apple iPhone și care sugerează că, compania se gândește serios să renunțe la porturile pe care le consideră inutile, sau să le înlocuiască.

MacBook-Pro-OLED

Modelele Apple MacBook Pro de 13 inci și 15 inci se aștepatau să apară în această vară la WWDC, care este la doar câteva săptămani distanță, dar Kuo suține și trebuie să îl credem, că următoarea linie de notebook-uri high-end a companiei nu va veni înainte de trimestrul patru al acestui an.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: cultofmac

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.