Vonino Kidswatch S2 si Vonino Onyx XS au primit premiul special pentru inovatie

0
501

Vonino Kidswatch S2 si Vonino Onyx XS  au primit premiul special pentru inovatie

Revista Connect a celebrat în urmă cu două săptămâni 15 ani de apariție neîntreruptă pe piață, cu un eveniment în care au fost premiate cele mai bune companii și produse de telecomunicații ale anului 2015.

Două produse Vonino s-au regăsit printre vedetele serii, primind premiul special pentru inovație: Vonino Kidswatch S2 și Vonino Onyx XS.

“Produsele anului 2015” au fost alese de public prin vot online pe site-ul revistei. În cadrul evenimentului au fost decernate numeroase premii, plecând de la cel mai bun operator telecom, până la cea mai performantă tabletă sau cel mai bun smartphone entry level.

An de an, Gala Connect s-a dovedit a fi un eveniment extrem de util pentru toate companiile nominalizate, care, prin factorul competitiv în dezvoltarea unor noi funcționalități sau produse inovatoare, reușesc să mobilizeze un număr mare de consumatori.

In calitate de producatori ale unora dintre cele mai apreciate gadget-uri din domeniul tehnologiei din Romania, ne dorim sa inspiram si sa motivam si alte companii sa ni se alature si sa devina parte din aceasta comunitate.

Doar cu ajutorul lor putem pune Romania pe harta tarilor in care se inoveaza, nu doar se urmaresc trend-urile la nivel global. Capitolul romanesc din lumea tech incepe sa prinda contur si se va scrie ca urmare a dorintei noastre, a tuturor celor implicati in domeniu, de a crea si de a inova. Iar colaborarea dintre companiile implicate nu poate sa stea decat la baza succesului intregii industrii.

Dragoș Vasile, director executiv Vonino

Vonino Kidswatch S2 este un ceas de mână pentru copii cu funcție de localizare și telefon mobil încorporate, creat cu gândul la părinți, aceștia rămânând conectați la activitatea copilului lor întreaga zi cu ajutorul aplicației Vonino Family Tracker.

Tableta Vonino Onyx XS a fost una dintre cele mai bine vândute produse Vonino în întreg anul 2015, fiind înlocuită în portofoliu de tableta Pluri M7, tableta care se bucură, de asemenea, de apreciere.

Inscrierea in competitie ne onoreaza si le multumim atat cititorilor care ne-au votat, cat si echipei editoriale. Speram ca in editia de anul viitor numarul gadget-urilor noastre inscrise in competitie sa fie mai mare iar inovatiile prezentate de catre toti concurentii sa fie cu adevarat surprinzatoare. Dorim sa felicitam pe aceasta cale toti castigatorii pentru munca depusa!

Razvan Vasile, CEO Vonino Corporation GmbH

Evenimentul a fost organizat de Revista Connect și a fost susținut de numeroși parteneri de calibru.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.