Nu stii ce Reprezinta Simbolurile de pe Haine? Aplicatia “Laundry Day” stie!

0
426
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Nu stii ce Reprezinta Simbolurile de pe Haine? Aplicatia “Laundry Day” stie!

Modul în care sortezi hainele poate fi uneori foarte dificil, mai ales dacă nu știi ce reprezintă toate acele simboluri de pe etichetele hainelor. Oare ce reprezintă acel cerc cu două linii peste el? Dar acel triunghi tăiat de două linii? Acum totul este mai simplu, there’s an app for that, doar porniți iPhone-ul și lăsați pur și simplu ca aplicația Laundry Day să vă citească etichetele.

Bineînțeles, puteți să învățați ce semnifică fiecare simbol în parte, dar pentru orice siguranță, mai ales când ești la început de carieră ca și gospodină sau când ești un bărbat singur care nu și-a bătut capul cu aceste lucruri, și acum când totul este mult mai la îndemână, puteți oricând să alegeți varianta mai simplă pentru voi. Deschideți aplicația Laundry Day și poziționați camera peste eticheta cu instrucțiunile de spălare. Apăsați pe ecran astfel în cât să scaneze toate simbolurile, iar apoi lăsați aplicația să vă spune cum ar trebui sau cum nu ar trebui să spălați și să uscați hainele.

Laundry Day citește bine și etichetele mai șterese, cel puțin așa declară dezvoltatorii aplicației conform testelor făcute de ei. Totuși, chiar dacă aplicația nu reușește să citească o etichetă foarte ștearsă, aveți în aplicație o listă completă de simboluri explicative.

Pentru doar un euro, această aplicație vă poate ajuta să sortați rufele mult mai simplu și mai repede

0,99 € –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.