ASUS Lanseaza Notebook-ul ZenBook 3, Mai Rapid, Mai Usor, Mai Subtire ca un MacBook

0
276

ASUS Lanseaza Notebook-ul ZenBook 3, Mai Rapid, Mai Usor Lighter, Mai Subtire ca un MacBook

ASUS a prezentat noul său notebook, ZenBook 3, care este rapid, ușor și mai subțire decât MacBook, având o grosime de 11,9 mm și o greutate de doar 910 grame.

Pentru a atinge această greutate uimitoare fără a compromite rezistența, ZenBook 3 este fabricat dintr-un aliaj din aluminiu de calitate aerospațială, un material premium care este cu 50% mai rezistent față de aliajul standard folosit pentru laptopuri. Pe lângă faptul că este puternic și ușor, acest material este și foarte elegant și se caracterizează printr-o semnătură ZenBook finisată frumos pe carcasa metalică. ZenBook 3 este disponibil în trei culori unice — Royal Blue, Rose Gold și Quartz Grey — și un proces special de anodizare în două faze este folosit pentru a crea și a scoate în evidență trăsăturile aurii de pe marginile tăiate cu diamantul.

ZenBook 3 este echipat cu un procesor Intel Core i7, 16GB RAM la 2133MHz, poate suporta până la up 1TB PCIe Gen 3 SSD, dispune de un port next-gen USB Type-C și patru difuzoare puternice pentru o audiție de calitate semnate de Harman Kardon. Display-ul de înaltă rezoluție de 12,5 inci, are o gamă de culori largă de 72% NTSC și un înveliș protector din colț în colț din Corning Gorilla Glass 4. Design-ul cu ramă subțire al ecranului ofera o rație de 82% ecran-carcasă.

ASUS spune că a venit cu un sistem de răcire inovator, care are cel mai subțire design pentru un ventilator din lume, de doar 3mm. De asemenea, ZenBook dispune de o tastatură full-size, a cărui taste au 19,8mm, la fel ca majoritatea tastaturilor pentru desktop-uri, și un spațiu de 0,8mm între taste. Un touchpad acoperit în totalitate de sticlă, încorporează o precizie incredibilă datorită tehnologiei palm-rejection, Smart Gesture și suport pentru scrisul de mână. Există și un senzor de amprentă încorporat, ce dispune de un suprot Windows Hello ce oferă utilizatrilor un acces instant one-touch. Acest lucru vă permite să vă conectați și să deblocați ZenBook 3 foarte rapid și să îl securizați fără a mai fi nevoiți să introduceți o parolă sau un PIN.

ZenBook 3 oferă până la 9 ore de viață a bateriei și are o tehnologie fast-charge care aduce bateria lui ZenBook 3 până la 60% în doar 49 de minute.

The ZenBook 3 are un preț de pornire de 999 de dolari în Statele Unite pentru modelul cu procesor Intel Core i5, 4GB RAM și 256GB SSD, dar ajunge la 1999 de dolari pentru varianta cu procesor Core i7, 16GB RAM și 1TB SSD. Acest notebook ar trebui să fie disponibil începând cu trimestrul al treilea.
zenbook3-01 zenbook3-02zenbook3-04

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: asus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.