Primul clip video din Finding Dory!

0
2516

Primul clip video din Finding Dory!

Disney și Pixar au lansat primul clip video din animația Finding Dory, pe care îl puteți urmări în player-ul de mai jos! Animația Walt Disney Pictures va fi lansată în luna iunie, 2017.

Povestea din Finding Dory vine la șase luni după cea din primul film, cu Dory (Ellen DeGeneres) trăind o viață liniștită printre peștii clovn. După ce a fost într-o călătorie de clasă cu Nemo pentru a vedea calcanii care migrează înapoi acasă, bola ei de a nu sta acasă o conduce într-o nouă călătorie misterioasă pentru a-și găsi originile.

“Acțiunea filmului va fi desfășurată în mare parte la Insitutul California Marine Biology Institute, un complex uriaș de acvarii, și de viață și reabilitare marină, unde Dory a fost născută și crescută,” a declarat Președintele Pixar, Jim Morris. “Vom întâlni personaje noi, cum ar fi o caracatiță, lei de mare, o balenă beluga și mulți alții.”

Finding Dory îi readuce în prim plan pe Marlin, Nemo și Tank Gang, din Finding Nemo (2003).

Regizorul filmului Findng Nemo, Andrew Stanton se reîntoarce în scaun pentru a regiza și aceast film de animație, film ce îi va avea ca voci pe Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O’Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Michael Sheen, Eugene Levy și Diane Keaton.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.