Prima imagine din filmul Alien: Covenant in care o putem vedea pe Katherine Waterston

0
352

Prima imagine din filmul Alien: Covenant in care o putem vedea pe Katherine Waterston

20th Century Fox ne prezintă primele imagini din timpul filmărilor pentru filmul Alien: Covenan, imagini în care o putem vedea pentru prima dată pe actrița Katherine Waterston în rolul principal de explorator.

Producția Alien: Covenant îi va avea în distribuție pe actorii Michael Fassbender (reluându-și rolul din Prometheus), Katherine Waterston (Inherent Vice), Danny McBride (Eastbound și Down), Demián Bichir (The Hateful Eight), Jussie Smolett (Empire), Amy Seimetz (Upstream Color), Carmen Ejogo (Selma), Callie Hernandez (Machete Kills) și Billy Crudup (Watchmen).

Alien-covenant-01

Filmul Alien: Covenant vine ca al doilea capitol dintr-o trilogie a cărei prime părți a fost Prometheus și care se conectează direct cu munca lui Ridley Scott și filmul science fiction din 1979. Începe cu vasul colonizat Covenant, legat de o planeta aflată la mare distanță, de pe partea îndepărtată a galaxiei. Acolo, echipajul descoperă, ce cred ei că este paradisul nedescoperit, dar care defapt se dovedește că este iadul, o lume periculoasă, a cărui singur locuitor este David, supraviețuitorul expediției osândite, Prometheus.

Scenariștii continuării Alien: Covenant sunt Jack Paglen (Transcendence) și Michael Green (Green Lantern), iar de regie se va ocupa același Ridley Scott. Proiectul este filmat în Australia, iar 20th Century Fox au stabilit ca dată de lansare, 4 august 2017.

alien-covenat

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.