Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Leap Day|Review

0
564

Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Leap Day|Review

Cu un sistem automat de mișcare, singurul lucru pe care trebuie să îl faci în Leap Day ca să îndeplinești o sarcină, este să apeși pe ecran pentru a sări. Pare o trabă simplă, darLeap-day-logo cu cât avansezi o să vezi că te poți împiedica foarte repede. Săriturile, de regulă te mută din stânga spre dreapta, asta la o sinură atingere pentru fiecare dintre ele, iar o dată ce nu ai mai apăsat pe ecran vei merege automat din stânga spre dreapta, direcția fiind schimbată de întâlnirea unui obiect sau a unui zid din traseu. Poți executa și o săritură dublă care îți permite să ajungi în locuri mai greu accesibile și care te ajută să treci niveluri mai dificile. Acest lucru funcționează bine în tandem cu săriturile cu pereții și abilitățile de alunecare pe perete, care funcționează în mod surprinzător de bine, în ciuda modului automat de mișcare.

Săriturile pot deveni foarte tehnice, în special atunci când apar țepușe, platforme care se mișcă sau când inamici călători (sau cei care se află în așteaptare) intră în ecuație. Leap Day face o selecție între cei mai buni jucători, devenind un joc de gândire în mai multe feluri, forțând jucătorul să găsească cea mai bună soluție pentru orice puzzle dat. Asta sunt defapt majoritatrea secțiunilor din joc — puzzle-uri — ceva cu multiple soluții.

Leap-Day-01Jocul este simplu și funcționează ca o reclamă. În fiecare zi, jucătorii pot intra în joc pentru a găsi un nivel aleator pe care să îl joace, unele dintre ele dispunând de teme noi, inamici sau pericole diferite. Îmi place că poți să te întorci și să rejoci un stagiu mai vechi pe care l-ai completat anterior, sau orice al nivel anterior pe care îl poți debloca vizualizând un anunț publicitar. În timp ce unele jocuri gratuite în care sunt adăugate anuțuri publicitare le simți că forțează lucrurile prin multitudinea de reclame, acesta, prin vizualizarea unui scurt clip video te lasă să joci suficient de mult până să fie nevoie să repeți acest lucru.Leap-Day-02

De asemenea, îmi place foarte mult configurarea jocului, multe dintre părțile lui sunt atât de subtil arătate în cât poți să le treci cu vederea. Ca și cum chiar de la început, jocul face foarte clară imaginea că Leap Day este un spectacol de jocuri de diferite soiuri pentru amuzamentul cetățenilor și a regelui lor, care sunt așezați și se bucură în partea de jos a nivelului. Nu știu dacă eroul nostru este un gladiator de fiecare dată, sau dacă este blocat în aceeași buclă fără sfârșit zi de zi, dar este un lucru mic mic, care îi dă o valoare jocului un pic.

Leap-Day-03Ca un joc gratuit, Leap Day are o abordare interesantă pentru IAP (in-app purchase). După ce ai atins un checkpoint nou la fiecare câteva nivele sau cam așa ceva, jucătorii au posibilitatea de a folosi fructele pe care le-au adunat în joc pentru a declanșa un checkpoint, sau pur și simplu pot vizualiza o reclamă video pentru a îndeplini acest lucru. Nu trebuie neapărat să atingi efectiv fiecare checkpoint. Este foarte utilă această opțiune, deoarece unele zone sunt incredibil de greoaie și trebuie să te întorci înapoi și să treci din nou prin locuri dificile, pline de inamici sau capcane, devenind totul mult mai greu decât ai crede. Personal, nu mă deranjează să văd aceste reclame din când în când, mai ales când duc lipsă de fruncte. Mi-ar fi plăcut să nu fie o așa mare varietate de fructe pe care să le colectezi și mai apoi să aflii că ai colectat atât de multe varietăți, doar că exact de care ai nevoie nu ai suficiente.Leap-Day-04

Ca o altenativă pentru jucători există posibilitatea de a cumpăra jocul pentru 3,99 euro, ceea ce îl convertește automat într-unul premium, cu acces la toate checkpoint-urile și zero reclame. Dar dacă ai jucat deja câteva zile și ai devenit oarecum dependent, nu prea merită investiția, deoarece reclamele sunt foarte discrete, apar doar după mai multe decese ulterioare și pot fi oprite imediat. Dar faptul că este acolo, și este singura opțiune reală disponibilă pentru IAP și pentru această sumă nu tocmai mică, este totuși de apreciat. Mi-ar plăcea ca mai multe jocuri să beneficieze de acest lucru.

Fără a fi nevoiți să cheltuiți nici un ban, Leap Day este alegerea perfectă pentru acei oameni care vor să găsească o nouă platformă de joc de distracție. Unele dintre nivelurile aleatorii sunt mai bune decât celelalte, dar mâine este întodeauna o altă zi.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.