Noul Renault Megane Estate de la 19.900 Euro in Franta

0
873

Noul Renault Megane Estate de la 19.900 Euro in Franta

Cu un interior spațios și modular care oferă locuri confortabile pentru cinci persoane, noul Renault Megane Estate este programat să ajungă în showroom-urile din Franța în această vară.

Dezvăluit anul acesta la salonul auto de la Geneva în luna martie, acest model va fi gata pentru livrare începând cu luna iunie, iar clienții vor putea alege din patru variante de echipare: Life, Zen, Business și Intens.

Cel mai ieftin model va porni de la 19.900 Euro și va dispune de un motor pe benzină Energy TCe 100, cuplat la o cutie de viteze manuală. Modelul de top se numește Megan Estate GT și are tracțiune integrală 4Control, iar sub capotă va dispune de un motor Energy TCe 205, cuplat la o cutie de viteze cu dublu ambreiaj EDC. Prețul pentru acest model va porni de la 32.800 Euro.

Ca motorizări disponibile pe noul Megane vom mai putea alege dintre un alt motor pe benzină, TCe 130, cuplat la o cudie EDC cu șapte rapoarte și dintre trei motoare diesel, dCi 90, dCi 110 și dCi 130, cuplate la cutii de viteze manuale cu șase rapoarte sau EDC tot cu șase rapoarte, în funcție de versiunea aleasă. Imediat după lansare acestui model, un al patrulea motor diesel va fi disponibil, dCi 165 și o cutie EDC cu șase rapoarte.

Modelul 2017 Renault Megane Estate va dispune de un spațiu al portbagajului standard de 580 litri, oferind cea mai lungă zonă de încărcare din segment și beneficiind de sistemul Easy Folding al brand-ului, care permite deblocarea simplă și pliere automată a scaunelor din spate.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.