Volkswagen Up! Facelift – Detalii si Preturi Incepand cu 9800 Euro

0
982

Volkswagen Up! Facelift – Detalii si Preturi Incepand cu 9800 Euro

Volkswagen a început să ia comenzi pentru noul Up! în toată Europa, cu prețuri ce pornesc de la 9.850 de euro.

Cea mai mică mașină din gama brandului German primește bare de protecție noi, faruri cu LED-uri DLR, oglinzi laterale cu lumini semnalizatoare integrate și stopuri modificate. Mașina vine în mai multe variante de culori pentru exterior, cu contraste pe acoperiș, desene și linii pe caroserie, și jante colorate.

Noul Up! poate fi echipat cu o integrare smartphone pe care Volkswagen o numește “maps + more dock”, care se conectează prin Bluetooth cu smartphone-ul, devenint astfel un sistem complet de informații și entertainment (infotainment) cu computer on-board și funcții de navigație. Alte schimbări aduse interiorului includ țesături și tapițerii noi pentru scaune și opțional climatizare automată air-con și volan multifuncțional. De asemenea, mașina vine echipată cu senzori de presiune la roți, culori diferite pentru bord și tapițerie, elemente cromate la interior și guri de aerisire colorate.

Alături de două modele deja familiare de motoare pe benzină ce produc 59 de cai putere, respectiv 74 cai putere, există o nouă versiune de 1.0 litriu TSI turbo în 3 cilindri ce dezvoltă 89 de cai putere și este conectat la o cutie de viteze manuală în 5 rapoarte.

Pe versiunea de top a Up!, Volkswagen oferă un sistem audio Up! Beats special edition și a cărui preț pornește de la 13.150 euro. Acesta dispune de 300W cu un amplificator cu 8 canale, 7 difuzoare de înaltă calitate, două difuzoare de înalte (tweetere) și un subwoofer, plus linii speciale pe caroserie și jante din aliaj mult mai mari.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.