Subaru BRZ Facelift 2017, mai performant, mai agresiv, mai distractiv

0
485

Subaru BRZ Facelift 2017, mai performant, mai agresiv, mai distractiv

Subaru promite că BRZ Facelift 2017 va fi mai performant, mai agresiv și va dispune un nou mod de configurare pentru circuit, pentru a le oferi celor mai entuziaști conducători auto o experiență de condus deosebită și distractivă.

O îmbunătățire a manevrabilității, câțiva cai putere în plus, noi caracteristici și unele trucuri de styling, toate acestea pot fi observate în primul videoclip cu acest coupe.

Subaru promite o performanță crescută pentru modelul cu cutie manuală și 6 rapoarte, care va primi un raport de transmisie final mai mic, de la 4.1 la 4.3:1 împreună cu 5 CP și impuls de 5-lb-ft la 205 VP și 156 lb-ft cuplu pentru motorul de 2 litri boxer. Aceste performanțe sunt atinse și datorită unei noi galerii de admisie din aluminiu și a unei galerii de evacuare reproiectate pentru un debit de aer mai crescut.

Toate modelele primesc un șasiu revizuit cu arcuri elicoidale și amortizoare actualizate, împreună cu o bară stabilizatoare mai mare pe spate, brațe ranforsate, transmisie transversală și tracțiune pe spat, plus praguri crescute pentru sistemul de control al stabilității.

Cei ce solicită o manevrabilitate mai bună pot opta pentru pachetul Performance, care este disponibil pe modelul Limited cu transmisie manuală în șase rapoarte și la care se adaugă etriere Brembo pe discuri mult mai mari pe toate cele patru roțile, amortizoare SACHS Performance și jante din aliaj de 17 inci.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: carscoops

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.