Pebble isi Modernizeaza Linia de Smartwatch-uri pentru a Concura Direct cu Apple Watch si FitBit

0
585

Pebble isi Modernizeaza Linia de Smartwatch-uri pentru a Concura Direct cu Apple Watch si FitBit

Pebble ar putea da startul Revoluției Smartwatch-urilor cu cea mai de succes campanie (până în acest moment) Kickstarter pentru modelul original. Campania efecutată a depășit orice așteptări doar că unele produse au întârziat chiar și un an până au fost livrate către clienții participanți. În tot acest timp, companii ca Apple, Samsung sau Motorola, nu au stat deoparte, aceștia lansând modele mult mai puternice, dar chiar și așa există suficient loc și pentru Pebble. La urma urmei, Pebble este rezistent la apă, are o autonomie mult mai bună, se conectează foarte bine cu ambele sisteme de operare (iOS și Android) și este mult mai ieftin. Printr-o nouă campanie Kickstarter, Pebble lansează a doua generație de smartwatch-uri care sunt mult mai stilizate și oferă ecrane colorate, dar nu și touchscreen. Cu toate acestea, Pebble a simțit și știe aceste lucruri și a aplicat o reducere în prețurile finale pentru viitoarele Pebble 2 și Pebble Time 2.

În timpul dezvoltării Pebble, FitBit a intrat puternic pe piață, și acum este liderul pe piața purtabilelor, încercând să crească și în categoria smartwatch-urilor. Acest lucru strânge în continuare Pebble, deoarece FitBit oferă opțiuni mult mai accesibile și chiar autonomie mai mare. Totuși, cum spuneam, Pebble nu stă deoparte și anunță o actualizare majoră liniei sale de produse, care includ Pebble 2 și Pebble Time 2. Aceste ceasuri nu diferă foarte mult de generația anterioară în termeni de mărime și design. De fapt, nu există nici o mențiune despre o actualizare a modelului Pebble Time Round, care este cu siguranță cel mai atractiv smartwatch oferit de Pebble. Exista mai mult o concentrare pe sistemul de operare și o mare parte din accent pare să fie pe partea de fitness și health.

pebble-products-kickstarter

În plus față de actualizarea smartwatch-urilor, Pebble lansează un dispozitiv mic, ca un breloc pentru chei, numit Pebble Core pentru Alergători și Pebble Core pentru Hackeri. Acesta are capacitatea de a monitoriza și înregistra activitatea desfășurată și poate chiar să se comporte ca un trasmițător celular dacă nu vrei să duci telefonul cu tine. Acesta este un câmp îngust cu care Pebble speră să se poată diferenția de restul concurenților. Rețineți că, Appe Watch 2 se așteaptă să funcționeze independent, fără un iPhone, lucru care face ca această diferență să nu aibă viață lungă. Modelul Hacker poate fi folosit și ca un “buton magic” care poate să efectueze o sarcină aleasă de tine, pentru o casă automatizată de exemplu.

Pebble apelează din nou la Kickstarter, este al treilea efort de finanțare pentru ei. Nu este lipsit de sens, ținând cont că compania a avut probleme financiare, iar acest efort a adunat deja peste 8 milioane de dolari. Totuși, ceasurile nu vor fi livrate până în septembrie sau noiembrie, depinde de model, iar Pebble Core va fi livrat abia din luna ianuarie 2017. Acest lucru pleacă ca un handicap pentru Pebble din cauză că posibilii clienți sunt puși într-o dilemă. Îm cumpăr un model vechi, aștept, sau mă orientez spre oferta competitorilor.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.