Protectia Ecranului lui iPhone 7 Confirma un Model Asemanator lui iPhone 6/6s

0
333

Protectia Ecranului lui iPhone 7 Confirma un Model Asemanator lui iPhone 6/6s

După pozele ce ne arătau spatele lui iPhone 7 cu acea cameră pronunțată și faptul că modelul nu va suporta mari modificări pe parte de design, acestea se confirmă după o nouă poză cu partea din față a acestuia.

În poză este arătat ecranul de protecție ce vine peste display, care seamănă foarte tare cu cel de pe iPhone 6 și iPhone 6s, și confirmă încă o dată că cele mai mari modificări vor fi aduse la interior. Acest design se menține încă din 2014, atunci când se lansa iPhone 6.

Această imagine a fost publicată de către Pocket-lint, care susține că a fost făcută în timpul evenimentului de la Londra, “Computers Unlimited Exposed”. A fost făcută de Cygnett și arată “aproape identic” cu cea folosită pe modelul curent de iPhone, diferența apărând la cele două găuri pentru senzori ce se află deasupra căștii, în timp ce pe actualul iPhone se află doar una singură.

Evenimentul Apple din luna septembrie este văzut acum ca cel mai important eveniment Apple din ultimii ani, din moment ce acesta vine într-un moment fără precedent, când vânzările iPhone au scăzut pentru prima dată de la lansare. În ciuda acestui fapt, se pare că gigantul din Coupertino păstrează pentru 2017 schimbarea cea mare pentru iPhone 7s.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.