Gran Turismo Sport: Joci si Primesti Licenta Digitala FIA

0
548

Gran Turismo Sport: Joci si Primesti Licenta Digitala FIA

Noul joc Gran Turismo Sport a fost anunțat oficial de către Sony și Polyphony Digital, împreună cu primul trailer al unuia dintre cele mai populare jocuri video cu curse de mașini.

Cea mai recentă serie Gran Turismo va fi lansată pe data de 15 noiembrie a.c., exclusiv pentru platforma PlayStation 4. Acesta va cuprinde o gamă completă de 140 de autovehicule, cu mai multe mașini exclusive, 19 circuite și 27 de machete din care să poți să îți alegi cursa preferată.

Este prima dată când fraciza Gran Turismo face un parteneriat cu FIA, care dă posibilitatea jucătorilor să primească o licență digitală FIA — ‘FIA Gran Turismo Digital License’ — după completarea unui set specific de întreceri cu obiectivele îndeplinite corect. Până în prezent, 22 de țări și-au exprimat interesul de a participa în acest program, iar Sony a declarat că licența digitală câștigată va avea aceeași valoare ca una din viața reală, cu toate că deocamdată nu se știe cum va funcționa exact.

Noul joc vrea să ofere o experiență dusă spre realitate, foarte captivantă, Sony făcând posibil compatibilitatea cu casca Playstation VR, care va fi lansată în luna octombrie a.c.

Designer-ul noului Gran Turismo, Kazunori Yamauchi, spune că fiecare mașină din joc a fost proiectată de la zero și fiecare dintre ele oferă un mod unic de vizualizare din cabină. Jocul va oferi o grămadă de opțiuni pentru customizare, incluzând un editor pentru crearea unui aspect unic pentru mașinile voastre de curse.

Poți vedea întreaga prezentare a noului joc Gran Turismo Sport în videoclipul de mai jos.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.