Gata de cumparaturi? Nike.com s-a deschis oficial si in Romania si livreaza gratuit oriunde in tara

0
1371

Gata de cumparaturi? Nike.com s-a deschis oficial si in Romania si livreaza gratuit oriunde in tara

Acum câteva zile se anunța deschiderea magazinului online Nike.com în România, iar astăzi venim cu vestea cea mare, s-a deschis!

Pentru prima dată vom avea acces la sistemul de customizare al propriilor pantofi prin intermediul NikeID-ului propriu. Cei ce vor înregistra ca membrii vor putea avea acces mult mai rapid la noile produse, evenimente Nike și la politica de returnare gratuită.

Mai multe categorii de produse sunt disponibile pe site, pantofi sport de diferite categorii, haine specifice sporturilor preferate dar și casual, acesorii și multe altele pentru fiecare membru al familiei. Bărbați, femei, fete și băieți, poți găsi produse exclusive ce nu au fost disponibile în România până astăzi, ai acces la Nike+ și la articole unice sub brandul Jordan.

Nike.com-Romania-01

Creearea unui cont pentru a avea acces la toate noutățile și la magazinul de produse Nike și Jordan este gratuit și îl poți face accesând acest link.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.