Asa ar trebui sa arate orice test de rezistenta: iPhone 6s vs Samsung Galaxy S7

0
575

Asa ar trebui sa arate orice test de rezistenta: iPhone 6s vs Samsung Galaxy S7

Nu cred că există cineva care să nu fi văzut cel puțin un test în care un smartphone este scăpat intenționat din mână, analizându-se rezultatul după impactul acestuia cu solul. În general aceste drop-teste sunt foarte interesant de văzut și sunt făcute ultimelor modele lansate de marii producători, din care potențialii cumpărători pot trage câteva concluzii rapide. Toutuși, nu întotdeauna testele făcute au o foarte mare credibiltate, lăsând în urmă unele semne de întrebare.

Cele mai mai multe întrebări vin atunci când dispozitivele sunt scăpate intenționat din mână, iar distanța este adesea imprecis măsurată, ca “înălțimea taliei” sau “înălțimea capului”, ceea ce face greu de comparat dacă ambele telefoane au experimentat exact aceeași forță. Scăpând un telefon din mână poate duce la diferite unghiuri inițiale, lăsând cu o fracțiune de secundă o parte mai repede ca cealaltă poate imprima o rotație telefonului. Pe scurt, majoritatea drop-testelor sunt mai degrabă niște distracții decât știință.

Ultimul drop-test dintre cei mai mari competitori, iPhone 6s și Samsung Galaxy S7 este cel mai corect realizat. PhoneBuff ne arată cum se realizează un astfel de test corect, folosind un echipament profesional dezvoltat astfel în cât să asigure că ambele telefoane sunt scăpate exact în același mod și de la exact aceeași înălțime.

Testele realizate de aceștia, se repetă până în momentul în care telefonul este declarat mort, fiecare fiind scăpat în mod repetat până când ajunge să nu mai funcționeze. Va las să vedeți videoclipul și să vedeți singuri câștigătorul acestui test!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: 9to5mac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.