Noul Grand Scenic de la Renault, mai mare, mai spatios, mai multa tehnologie

0
1108

Noul Grand Scenic de la Renault, mai mare, mai spatios, mai multa tehnologie

Cu un design mai mult spre un corssover văzut prima dată la Espace și apoi la Scenic, Renault a ridicat paravanul și a prezentat noua generație de Grand Scenic.

Compactul transportator de oameni, este oferit în două versiuni de cinci și șapte locuri, și a crescut substanțial comparat cu modelul precedent, devenind estfel cu 75 mm mai lung, cu 20 mm mai lat și cu 15 mm mai înalt. Ampatamentul este acum cu 35 de mm mai mare, căștigand un plus de 30 mm pentru garda la sol și 40 de litri spațiu de stocare suplimentar pentru versiunea cu cinci locuri.

Prin funcția scaunului rabatabil One Touch Folding Seat, disponibilă la atingerea unui buton de pe touchscreen, se boține automat, foarte rapid și ușor o podea plată, care îi facilitează încărcarea și îi crește caracterul practic.

Grand Scenic are mai multe tehnologii disponibile pentru acest model, unele dintre ele venind ca și tehnologii standard, iar altele ca și extrase suplimentare contra cost, depinzând și de versiunea aleasă, printre acestea putem menționa un sitem de informare și entertainment R-Link 2, care lucrează împreună cu un display de 8,7 inci, un display head-up full color, sistem de sunet Bose, cruize control adaptiv, Active Emergency Braking, Lane Departure Warning, Safe Distance Warning, Traffic Sight Recognition cu Over Speed Prevention, Blind Spot Warning, cameră pentru mersul înapoi, senzori de parcare față – spate și asistent pentru parcare.

Platforma pe care este construit Grad Scenic se numește CMF (Common Module Family), folosită și pe modelele Megane, Kadjar, Espace și Talisman. Renault Grand Scenic vine echipat standard cu jante din aliaj de 20 inci, iar ca motorizări include două versiuni pe benzină, TCe 115 și TCe 130, și trei versiuni diesel, dCi 110, dCi 130 și dCi 160. De asemenea, va fi disponibil și un model hibrid, în versiunea de motorizare dCi 110 care va avea doar o variantă de cutie de viteze manuală cu șase rapoarte. Lista cu prețurile va fi anunțată înainte de finalul anului, atunci când acest MPV compact va fi disponibil spre cumpărare.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.