Imagini noi cu bratara Samsung Gear Fit 2

0
355

Imagini noi cu bratara Samsung Gear Fit 2

Samsung se ambiționează și se concentrează spre dispozitive purtabile, un domeniu care prinde din ce în ce mai mult teren în rândul consumatorilor și de unde compania Sud Koreeană nu vrea să lipsească.

Primele imagini cu această brățară Samsung Gear Fit 2 veneau în urmă cu câteva săptămâni de la cunoscutul EvLeaks care aduce foarte multe imagini ale viitoarelor produse de top în premieră, iar acum acestea se concretizează după un alt mesaj pe Twitter de la un site din Asia.

Samsung Gear Fit 2 nu este foarte diferită la aspect față de original, fiind doar puțin redesenată astfel în cât să se potrivească mai bine peste încheietura mâinii, asemânător cu design-ul adoptat de Microsoft pentru brățările lor de fitness. Evan a spus că brățara pare să aibă două crestături în partea interioară care ar putea să fie utilizate în vederea înlocuirii mai multor benzi(curele) pentru Gear Fit 2. Se preconizează totuși ca Gear Fit 2 va arăta mai mic și mai subțire față de predecesorul său. Va avea un ecran AMOLED de 1,84 inci, GPS integrat și 4GB spațiu de stocare intern. Ca dată de lansare, cel mai probabil va fi luna iunie sau începutul lunii iulie, vom vedea.

 

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.