Filmul Angry Birds ajunge pe prima pozitie in Box Office

0
406

Filmul Angry Birds ajunge pe prima pozitie in Box Office

Filmul Angry Birds Movie realizat după celebrul joc pentru mobile și produs de Columbia Pictures și Rovio Animation a ajuns la încasări record, de 94 milioane de dolari după acest week-end, doar în Statele Unite. Animația 3D a încasat nu mai puțin de 39 de milioane de dolari în primul week-end în care a fost lansat, rulând în 3932 de cinematografe din Statele Unite și încasând o medie de 9919 dolari pe cinematograf. Un start extraordinar pentru acest film, cu încasări ce au întrecut chiar și filmul Marvel, Captain America: Civil War, ce a avut încasări de 33,1 milioane de dolari în primul week-end și care a trecut pe locul doi în topul Box Office.

Vocile ce au putut fi auzite în această animație sunt ale lui Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Sean Penn, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Bill Hader și Peter Dinklage. Filmul Angry Birds Movie a fost regizat de către Fergal Reilly și Clay Kaytis după un scenariu de Jon Vitti.

Adaptarea după popularul joc a costat 73 de milioane de dolari și a fost finanțat în întregime de Rovio. Angry Birds Filmul a primit un B+ CinemaScore din partea audienței.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.