Noi Poze cu iPhone 7 in Care Putem Vedea Camera Pronuntata

0
1675

Noi Poze cu iPhone 7 in Care Putem Vedea Camera Pronuntata

Aceste imagini cu spatele iPhone 7 vin din partea Weibo și se vor a fi cât se poate de reale. Cel mai interesant lucru pe care îl putem observa în aceste fotografii, este camera principală, care iese foarte mult în exteriorul carcasei. De asemenea putem observa că aliniamentul camerei diferă comparativ cu actualele modele de iPhone, aceste fiind dispuse mult mai în sus spre colțul din sânga. Senzorul camerei se observă a fi mult mai mare decât cel actual de 12 megapixeli de pe iPhone 6s.

Părerile sunt împărțite când vine vorba de poziționarea camerei și faptul că ea este foarte pronunțată, mulți utilizatori de iPhone fiind oarecum iritați după ce au văzut aceste imagini. Dacă gândim totuși în perspectivă, putem să deducem că lucrurile se îmbunătățesc semnificativ pe partea de fotografie și înregistrare video și că cel mai probabil Apple se va concentra mai mult pe acest aspect pentru următoarele generații de iPhone. Poza ce ar arăta spatele lui iPhone 7 este de o proastă calitate și nu pot fi văzute cu exactitate toate detaliile, acest lucru nu poate să spună exact dacă telefonul fotografiat este întradevăr un telefon sau doar o machetă. Totuși încercăm să credem că este adevărat, deoarece aceeași sursă a prezentat corect mai multe poze cu design-ul lui iPhone 6 cu mult înainte de lansarea acestuia.

263358

iPhone 7 Plus se așteaptă să vina cu o cameră dublă pe spate, lucru cât se poate de clar că poza aceasta este pentru modelul de 4,7 inci. Pentru modelul Plus, zvonurile spun că iPhone-ul va folosi tehnici software pentru a combina imaginile ce vor veni de la cei doi senzori independenți pentru a crea o imagine finală perfectă. Datorită spațiului necesar pentru montarea unei camere duble, este cât se poate de clar că acesta va rămâne doar pe modelul iPhone de 5,5 inci.

Tot în această imagine putem observa și redesenarea liniilor antenelor de pe spatele iPhone 7. Mai multe imagini și zvonuri au arătat acest lucru, deci nu este neapărat ceva nou. Acest lucru face ca telefonul să fie mult mai elegant, ne mai fiind observate atât de ușor acele linii de la antenă. Celelalte poze dezvăluite, arată câteva dintre componentele iPhone-ului.

Una peste alta, iPhone 7 nu o să fie o mare schimbare vizuală a design-ului, focusându-se mai mult pe cameră, pe CPU și pe performanțele grafice, pe spațiul de stocare — se așteaptă o variantă cu 256 GB — plus multe alte componente interne. Mai sunt și unele zvonuri cum că ar rezista la apă, lucru ce ar coincide perfect cu renunțarea la mufa pentru căști de 3,5 mm.

În mod evident, mai puține găuri la exterior, mai puține șanse de a intra apa. În ideea renunțării la jack-ul pentru căști, Apple ar putea livra produsul cu căști prin conectare Bluetooth sau cu conector Lightning.

iPhone 7 se așteaptă să fie anunțat în toamnă, la evenimentul Apple din luna septembrie, așa cum ne-am obișnuit. Mai multe noutăți s-ar spune că ne vor aștepta abia în 2017, când va fi un design complet nou pentru iPhone.

Tot în 2017 așteptăm iOS 10, probabil în iunie la WWDC, alături de un nou OS X ce posibil să fie redenumit în macOS, și noi versiuni de tvOS și watchOS pentru Apple TV și Apple Watch.

263354

263356

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: 9to5mac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.