MacBook Pro se pregateste de cea mai mare noutate — adaugarea unui senzor Touch ID

0
578

MacBook Pro se pregateste de cea mai mare noutate — adaugarea unui senzor Touch ID

Apple se pregătește să adauge liniei de MacBook Pro-uri cel “mai semnificativ upgrade adus vreodată,” conform declarațiilor respectatului analist Apple, Ming-Chi Kuo de la KGI Securities.

Kuo susține că noile laptopuri high-end Apple vor veni într-o nouă carcasă, mult mai subțire și mult mai ușoară și că va include un Touch ID și o bară formată dintr-un display OLED, care să înlocuiască tastele fizice de funcții (tastele F) de pe o tastatură normală. Toate acestea vor fi realizare din aceeași carcasă dintr-un metal injectat și același mecanism fluture de tastatură care a fost introdus prima dată pe MacBook-urile de 12 inci.

Noile notebook-uri de 13 și 15 inci sunt programate pentru a ajunge la vânzare în cel de-al patrulea trimestru al acestui an. Alte speculații legate de viitoarele MacBook Pro ar sugera că acestea ar adopta tehnologiile Thunderbolt 3 cu USB-C, procesoare rapide Skylake și cipuri grafice Skylake din seria 400.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: macrumors

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.