Cum Sa trimiti o data Toate Fotografiile dintr-un singur Moment

0
956

Cum Sa trimiti o data Toate Fotografiile dintr-un singur Moment

Dacă vrei să trimiți toate fotografiile făcute la absolvirea liceului sau a facultății, de la petrecerea cu ocazia aniversării tale sau a nunții de exemplu, sau orice alte fotografii facute la diferite alte evenimente sau diferitor lucruri, dar nu dorești să treci prin modul de selectare individual al pozelor dorite, îți prezentăm în cele ce urmează, cum poți face acest lucru mult mai simplu.

Aplicația preinstalată pe iPhone-il tău organizează fotografiile tale în Momente, “Moments” și poți trimite sau împărtăși toate aceste fotografii dintr-un Moment o dată.

În aplicația Photos apasă pe butonul din stanga jos – Photos. Du-te la Momentul pe care vrei să îl trimiți, selectează-l și apasă pe butonul Share din colțul din dreapta sus Momentului.

trimite-un-moment-iphone-screenshot

Alege Share this Moment și selectează modul prin care vrei să trimiți acest Moment.

trimite-un-moment-iphone-screenshot-01

Poate ca sunt prea multe fotografii în Momentul pe care l-ai ales pentru a le trimite prin mesaj, mai ales dacă persoana la care vrei să ajungă nu folosește un iPhone să o poți face gratuit prin iMessage, dar de la lansarea lui iOS 9 în coace, limita pentru imaginile atașate pentru un email nu mai există, deci cea mai bună variantă este prin email. De asemenea, poți alege să le trimiți prin Photostream prin selectarea butonului Shared sau poți să le trimiți prin Facebook sau Filckr.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.