Cum Sa Impartasesti Pozele Tale cu Utilizatori ce Nu Folosesc un iPhone

0
789

Cum Sa Impartasesti Pozele Tale cu Utilizatori ce Nu Folosesc un iPhone

Librăria iCloud Photo Library îți permite să vezi toate imaginile tale pe fiecare dispozitiv iOS pe care îl deții, dar în același timp îți permite să împărtășești pozele sau videoclipuri dorite prietenilor sau altor membrii ai familiei. Dar cum poți trimite aceste poze sau videoclipuri acelor prieteni sau membrii ai familiei care nu utilizează un iPhone sau un iPad?

Cu siguranță nu toți cei din jurul tău folosesc un dispozitiv ce rulează sistemul de operare iOS. Stai liniștit, există o veste bună, poți să trimiți și acelora care nu folosesc un iPhone sau un iPad pozele sau videoclipurile dorite, foarte simplu.

Poți trimite sau împărtăși pozele tale prin crearea unui website view-only. Pentru acest lucru, mergi în aplicația Photos din iPhone-ul sau iPad-ul tău, apasă pe Shared în parte de jos a ecranului și deschide un photostream pe care vrei să îl trimiți. Dacă nu ai unul, poți să îl creezi. Eu am ales Family, pentru acest exemplu.

icloud-photo-sharing-screenshot

După ce îl selectezi, apeși pe butonul People din colțul din dreapta jos, iar mai apoi pornești Public Website. De aici, apeși pe Share Link, iar apoi alegi cum vrei să trimiți acest link către persoanele dorite. Prin mesaj text, email, prin Facebook sau chiar ca tweet. Acum întreaga familie se poate bucura de pozele tale făcute la ultima aventură, iar prietenii pot deveni invidioși pentru că nu s-au putut duce la plimbare cu tine.

iphone-photo-sharing-screenshot-01

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.