Tuesday, August 20, 2019
Acasă APPS Activity++|Review

Activity++|Review

0
764

Activity++|Review

După ce a dezvoltat două aplicații (Sleep++ și Pedometer++) foarte folositoare, veteranul în materie de iOS, David Smith, a mărit familia ++ cu Activity++. Acesta și-a concentrat activitatea pe a dezvolta și îmbunătăți monitorizarea activității înregistrate de Apple Watch. O treabă pe care Apple Watch o face din start și înregistrează totul în aplicația Health din iPhone, doar că de multe ori aceste informații par prea complicate pentru marea majoritate a utilizatorilor.

Vedeți aici cu puteți optimiza aplicația Health mai bine!

Confort

Activity++ este foarte similară cu aplicația Activity dezvoltată și preinstalată de Apple. Pentru cei ce nu cunosc brandul “++” a lui Simth, aplicația ar putea confundată cu o unealtă care adaugă noi funcționalități aplicației stock Activity. Nu este chiar așa, Activity++ oferă o experiență inedită și aduce îmbunătățiri pentru ambele aplicații Activity preinstalate pe iPhone și Apple Watch, dar aceste îmbunătățiri nu sunt considerate a fi noi funcționalități.

Activity++ practic își crează drumul ei spre dispozitivele tale oferindu-ți un confort sporit în utilizarea ei. Indiferent de device-ul folosit, aplicația îți oferă o mai bună prezentare a tuturor activităților desfășurate, mult mai ușor de digerat, evitând orice dezordine. Datele afișate nu sunt simple, dar modul de prezentare a acestora de către Activity++ este mult superior datelor afișate de aplicația Apple, Activity.

Aplicatia pe Apple Watch

Pentru a obține cea mai bună experiență din partea Activity++ pe Apple Watch-ul tău, vă sugerăm să setați ca informațiile să vă apară pe ecranul cu fața ceasului (watch face), indiferent de alegerea făcută pentru această față.

activity++apple-watch

Aceasta va fi afișată ca trei bare într-un colț, fiecare luând culoarea specifică înregistrată în Activity. Când făța ceasului este serată ca “multicolor,” barele respective vor fi afișate ca alb/gri; în orice alt caz, culorile se vor schimba astfel în cât să se potrivească cu nuanța atribuită fiecărei bare. Atunci când deschizi aplicația barele vor fi afișate mult mai mari, în culorile roșu, albastru, verde, direct pe ecran.

Nu sunt afișate alte statistici și nici nu încerca să cauți după ele, orice altceva te interesează găsești în aplicația standard din Apple Watch. Nu există nici o menționare a distanței totale parcurse sau a pașilor și nu poți vedea un sumar săptămânal. Greu de justificat pentru mine faptul că aceste date lipsesc, și sincer, cred ca aceste date chiar ar trebui introduse undeva. Cu aceste două statistici cu siguranță aplicația Activity++ ar fi cea mai bună variantă și mulți dintre cei ce folosesc aceste două dispozitive împreună (Apple Wtach și iPhone) ar alege pentru totdeauna această aplicație în locul celei standard. Sperăm ca într-o viitoare actualizare acestea să fie introduse.

Chiar și așa, pentru a vedea caloriile arse, exercițiile și timpul petrecut într-o actvitate, Activity++ este cea mai bună alegere. Este foarte rapidă și nu are nevoie de nici o folosire a Digital Crown pentru a accesa și găsi vreo informație. Este foarte bună atunci când ești în timpul unui exercițiu, din cauză că nu ai nevoie de foarte multe accesări și apăsări pentru a primi cele mai importante date.

Aplicatia pe iPhone

activity++iphone

Pe iPhone, Activity++ este o colecție de trei mari valori menționate sus ce pot fi derulate cu ușurință. Puteți observa cercuri separate sau împreună, separarea fiind grozavă datorită faptului că vă sunt afișate statisticile precise fără a fi nevoiți să navigați prin informații nedorite. Prin apăsarea unuia dintre cele patru cercuri, acestea vă vor prezenta cum au fost înregistrare în timp activitățile monitorizate și când au fost cele mai intense momente din aceste activități.

O caracteristică bine primită este afișarea de dungi/linii  — Activity++ va evidenția perioadele de timp în care v-ați atins obiectivul în zile consecutive. Acest lucru este foarte folositor pentru că ai o imagine mare a cum m-am descurcat, ce săptămâni am avut mai bune și cum ar trebui să mă motivez și mai mult în viitor. De exemplu, pot vedea că sunt cel mai bun în atingerea scopului prin simplul umblat la pas, lucru care nu este suficient dacă vrei să arzi un număr mare de calorii.

Alături de alte linii similare, Activity++ contorizează din start și zilele de odihnă — “rest days”. În esență, aplicția nu rupe o linie dacă nu ai îndeplinit un obiectiv dintr-o singură zi, dacă timp de șase zile te-ai menținut pe linia stabilită. Dacă ți-ai atins obiectivul început lunea și terminat sâmbăta dar duminica te-ai odihnit, de exemplu, atunci statisticile vor arăta în continuare foarte bine.

În partea din dreaptă sus sunt afișate statistici mult mai detaliate în ceea ce privește cele trei valori. Pentru fiecare dintre acestea sunt afișate, media, cea mai bună zi și obiectivul atins. Vei putea vedea datele care indică reușita și în câte zile ai atins obiectivul propus. Cu siguranță această secțiune este foarte utilă pentru aceia care vor să vadă cum s-au descurcat într-un mod mult mai complex.

Un alt minus al aplicației Activity++ este posibiltatea de afișare a unui calendar de activități asemânător cu cel din aplicația stock Activity. Nu este o pierdere la fel de mare ca și distanța și pașii, dar ar fi foarte bine dacă ai putea arunca o privire per ansamblu, decât să te pui să derulezi până la o zi specifică în cazul în care ai nevoie de acest lucru. Există posibilitatea de a apăsa și ține apăsat pe o dată specifică din aplicația stoc calendar, dar acest lucru nu este foarte la îndemană și nu cred ca cinevasă folosească prea intens acest schimb de aplicații pentru aflarea unei date specifice și activitatea desfășurată atunci.

Concluzie

Gândul că trebuie să plătești pentru o aplicație similară cu aplicația stock poate să te ducă la nu vreau — dar pentru 2,99 euro, Activity++ merită cu desăvârșire. Confortul, modul de prezentare și încrederea câștigată de dezvoltator, sunt cei mai importanți factori care să te facă să investești în această aplicație, chair dacă pentru moment are mici minusuri menționate mai sus.

Activity++ este tipul de aplicație care te face să uiți că nu este o aplicație nativă, oferindu-ți aceeași calitate pe care sperăm ca și Apple să o adopte în viitoarele actualizări ale aplicației proprii. Este o apicație de background care vă face să vă bucurați mai mult de aspectul fitness al Apple Watch-ului.

2,99 € –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.