Testoasele Ninja se intorc pe marile ecrane cu productia TMNT: Out of the Shadows

0
258

Testoasele Ninja se intorc pe marile ecrane cu productia TMNT: Out of the Shadows

Paramount Pictures lansează în câteva zile (3 iunie 2016) o continuare a filmului Teenage Mutant Ninja Turtles (Țestoasele Ninja) ce se va numi Out of the Shadows. Vezi mai jos trailerul!

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael vor putea fi văzuți luptând din nou împotriva unor benzi de răufăcători, alături de April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) și de un nou venit în echipă, Casey Jones (Stephen Amell).

După ce Shredder scapă din arest, își unește forțele cu un om de știință nebun pe nume Baxter Stockman (Tyler Perry) și doi prăpădiți puși pe distrugere, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (Superstarul din WWE Stephen “Sheamus” Farrelly). Aceștia dezvoltă un plan diabolic pentru a pune stăpânire peste întreaga omenire. În timp ce Țestoasele se pregătesc să înfunte această bandă de nebuni condusă de Shredder, realizează că se confruntă defapt cu un rău și mai mare, cu intenții similare: nenorocitul de Krang, interpretat de Brad Garrett.

Producția originală Teenage Mutant Ninja Turtles (Țestoasele Ninja) ce a fost lansat pe 7 august 2014 și a fost regizat de către Jonathan Liebesman, a avut încasări în întreaga lume de peste 480 milioane de dolari.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.