Channing Tatum si Elton John vor juca impreuna in Filmul Kingsman: The Golden Circle

0
275

Channing Tatum si Elton John vor juca impreuna in Filmul Kingsman: The Golden Circle

În urmă cu aproximativ o lună a fost surprins pe străzile din Londra filmând pentru producția Kingsman 2, actorul Channing Tatum. Acum aflăm că în continuarea Kingsman ce se va numi The Golden Circle îl vom putea vedea și pe marele artist pop, sir Elton John.

În această producție îi vom putea vedea din nou pe Taron Egerton în același rol, Eggsy și pe Mark Strong reluându-și rolul de Merlin. O mai putem vedea pe actrița Halle Berry ca șef al CIA, Pedro Pascal într-un personaj numit  “Jack Daniels” și posibil pe Julianne More în rolul personajului negativ central al filmului. S-a preconizat că și sir Elton John va avea un rol în acest film dar toate au fost doar zvonuri.

Acum, după o postare pe contul său de instagram, putem înțelege sigur că si Elton John va avea un rol în acest film.

 

It’s been a long time since Tommy….. #Kingsman

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

Matthew Vaughn va fi din nou regizorul și scenaristul ascestei continuări, Kingsman: The Golden Circle, în care vom putea să îl veden pe Eggsy îndreptându-se spre Statele Unite unde își va întâlni egalul “un cowboy cuceritor.”

20th Century Fox a stabilit ca dată de lansare pentru acest film anul 2017, mai exact ziua de 16 iunie. Prima parte a filmului Kingsman: The Secret Service, a avut încasări la nivel global de 415 milioane de dolari în 2015.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.