MONIT: un Sistem de Monitorizare Gratuit pentru Mac-ul tau ce ruleaza in Notification Center

0
439

MONIT: un Sistem de Monitorizare Gratuit pentru Mac-ul tau ce ruleaza in Notification Center

Sistemele de monitorizare sunt acele aplicații pe care ne place să le avem instalate pe Mac-urile noastre, dar de cele mai multe ori nu prea suntem de acord să plătim pentru ele. Costă câțiva euro, dar consideram că putem trăi fără a cheltui acei bani pe o astfel de aplicație.

Dacă nu vrei chestii complicate de afișat, probabil că merită să îi acorzi o șansă aplicației MONIT. Este gratuită și este un sistem de monitorizare open source care stă foarte bine în bara ta Notification Center.

Practic, MONIT este un widget în Notification Center bazat pe un sistem de monitorizare mult mai complex, Monit. Cu acest widget, poți vedea foarte rapid câteva informații de bază și date despre Mac-ul tău, printre acestea: informații despre procesor (CPU), spațiul pe hard disk, memorie, informații despre rețeaua la care stai conectat și dacă folosești un MacBook, informații despre baterie. Atunci când faci click pe una dintre aceste opțiuni, vei primi un meniu drop-down ce va afișa mai multe informații.

Nu este un widget foarte customizabil sau foarte complex, dar pentru o soluție gratuită face suficiente lucruri pentru majoritatea utilizatorilor de Mac.

MONIT (Free) | Mac App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.