Land Rover va lansa un Smartphone anul viitor

0
218

Land Rover va lansa un Smartphone anul viitor

Dacă te găndești la Android cu sigranță primele mărci ce îți vin în cap sunt Samsung, LG și HTC, dar un nou jucător este pe cale să intre pe această piață: Land Rover.

Producătorul Britanic de mașini de teren a declarat că plănuiește să intre pe piața smartphone-urilor cu propriul lor dispozitiv și că deja au făcut echipă pentru acest proiect cu Bullitt Group, care în trecut a lucrat cu JCB și Caterpillar la crearea de smartphone-uri.

Este prea devreme să discutăm despre posibile specificații, deoarece primele smartphone-uri Land Rover sunt așteptate abia la începutul anului 2017, dar ținând cont de reputația producătorului în ceea ce privește automobilele sale robuste, putem trage o concluzie despre faptul că și dispozitivele lor se vor încadra cam în aceeași categorie, cu caracteristici ce vor încerca să facă față elementelor naturii.

Land Rover a mai avut o încercare în trecut de a realiza telefoane, cum sunt S1, S2, A8 și A9, care au fost dispozitive foarte dure făcute de Sonim.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: pocket-lint

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.