Browserul Opera aduce un Mod Power Saving pentru o folosire mai indelugata a laptopului

0
327

Browserul Opera aduce un Mod Power Saving pentru o folosire mai indelugata a laptopului

Indiferent că ești utilizator de Windows, Linux sau Mac, noua actualizare a browser-ului Opera aduce un plus pentru bateria laptopului tău prin modul Power Saving. Acest mod ar trebui să aducă un plus de aproximativ 50% autonomiei laptopului atâta timp cât folosești acest browser.

Modul Power Saving reduce activitatea tab-urilor din fundal, trezind și folosind mai puțin procesorul, trece în mod automat plugin-urile nefolosite, reduce frame rate-ul la 30 de FPS-uri, reglează unele codecuri pentru conținutul video rulat și întrerupe orice animație din themele browserului. În testele făcute cu Opera, dezvoltatorii au observat o creștere semnificativă a autonomiei bateriei, cu aproape o oră peste Chrome sau peste modul normal al browser-ului Opera. Dacă munca ta se desfășoară în mare parte pe un laptop, acesta este o creștere considerabilă.

Nu am avut ocazia să verificăm acest lucru și să vedem dacă întradevăr este folositor, dar logica pare a sta în picioare. Puteți să îl încercați voi și vedeți avantajele ultimei versiuni Opera.

Modul Power Saving pentru toate calculatoarele | Opera

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.