Strava Adauga Live Segments Aplicatiei pentru iPhone si Android

0
576

Strava Adauga Live Segments Aplicatiei pentru iPhone si Android

Una dintre cele mai populare aplicații pentru alergare și ciclism, Strava, primește o mică actualizare, dar totuși semnificativă. Compania ce are sediul în San Francisco, a anunțat ieri că adaugă Live Segments pentru smartphone-uri, o caracteristică ce inițial a fost limitată doar unor computere pentru biciclete din seria Garmin Edge.

Segmentele sunt principalele caracteristici când vine vorba de atragerea a milioane de atleți care folosesc această aplicație. Acestea sunt porțiuni create de către utilizator (segmente) al unui traseu, locuri unde sportivii pot concura cu ei însuși sau unul cu celălalt. De exemplu, o coborâre sau o zonă dreaptă pe care utilizatorii pot atinge viteze mari poate fi desemnată ca un segment, sau poate o buclă specifică în jurul cartierului tău. Segmentele pot să se întingă de la câteva sute de metrii la câțiva kilometri.

Această actualizare va permite de acum acelor cicliști sau alergători care lucrează cel mai mult cu smartphone-ul lor să vadă date în timp real despre segmentele stabilite. Atunci când te apropii de un segment popular, ecranul va trece automat în modul Live Segments. Pentru utilizatorii premium (cei ce plătesc 6 dolari pe lună) există câteva date importante ce vor fi afișate, acestea afișează informații de genul — cât de departe sau cât de aproape ești de recordul tău personal pe un segment specific.

De asemenea, vei putea să vezi cât de departe ești de cea mai rapidă persoană din topul clasamentului (cunoscut ca și King of the Mountain). La finalizarea segmentului, utilizatorii vor primi un sumar al rezultatelor, după care ecranul va trece din nou în modul în care afișează datele GPS monitorizate live.

Această actualizare ce aduce Live Segments este diponibilă acum pentru utilizatorii de Adroid și iOS.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.