Noua Bratara Vivosmart HR+ pentru Fitness de la Garmin este acum mult mai precisa

0
693

Noua Bratara Vivosmart HR+ pentru Fitness de la Garmin este acum mult mai precisa

Garmin a fost foarte ocupat introducând o serie de noi purtabile în aceste ultime săptămâni. Au început cu Approach X40 în luna aprilie, apoi cu Vivomove și cel mai recent și mai compex ceas multisport Forerunner 735XT, iar acum aduce și un upgrade vechiului model Vivosmart HR. Fiecare dintre aceste produse sunt orientate către diferite categorii de utilizatori, jucători de golf, alergători, cicliști sau utilizatori normali care pur și simplu își doresc să fie mult mai activi.

Cu acest produs nou, Vivosmart HR+, Garmin acoperă și partea de brățări pentru fitness, adăugând un senzor integrat GPS pentru o acuratețe mai mare a distanței, a traseului și a timpului monitorizat.

Mulțumită acestui senzor GPS, Vivosmart HR+ va avea câteva avantaje suplimentare față de Vivosmart HR, inclusiv un stimulator cardiac și capacitatea de a ține evidența înregistrărilor personale. Vivosmart HR+ este aproape identic cu predecesorul său, cu un ecan touchscreen de 1 inci (160 x 68) și un singur buton disponibil pe brățară. O greutate de doar 31 de grame (33 grame în varianta XL), și o autonomie de 5 zile în modul normal și 8 ore într-o utilizare intensă cu GPS-ul activat. Principala diferență rămâne însă funcționalitatea senzorului GPS încorporat, care îți va permite să vezi o hartă a activităților via aplicației Garmin Connect disponibilă pentru ambele sisteme de operare, iOS și Android.

vivosmartHR+

 

Ca și celelalte produse Garmin, acesta oferă o monitorizare completă 24/7 a ritmului cardiac, este rezistentă la apă până la 5 atmosfere, urmărește pașii, caloriile arse, treptele și etajele urcate și ceea ce Garmin numește “intensitatea activității.” La fel ca și originalul Vivosmart HR, și această variantă suportă notificările de la smartphone-ul cu care este conectată, împreună cu alertele pentru inactivitate care sunt destinate menținerii într-o forma și o mișcare continuă.

Vivosmart HR+ se vinde pentru 220 de dolari, vine într-o varietate de culori și nu este disponibil deocamdată în România.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.