Noi Caracteristici si o Configurare mai buna cu Pebble Health

0
451

Noi Caracteristici si o Configurare mai buna cu Pebble Health

Noutăți aduse de Pebble pe parte de Health și o grămadă de noi caracteristici pentru mesajele text prin ultima actualizare de soft adusă ceasurilor sale.

O configurare mai buna cu Pebble Health

Cu ajutorul Pebble Health, seria de ceasuri Time au evoluat aducând o platformă mult mai puternică pentru atingerea scopurilor voastre de wellness propuse. Aplicația a fost îmbunătățită considerabil, de la simpla idee de contorizare a pașilor și a somnului, la o dezvoltare mult mai complexă. Acum aceasta detectează și înregistrează automat alergările dar și plimbările lungi fără a le amesteca doar ca pași executați. Și înregistrarea somnului este acum mult mai inteligentă, iar per general Pebble Health aduce un plus pentru aplicarea obiceiurilor sănătoase cu diferite perspective și încurajări. Aplicația te ajută șă îți creezi o imagine mult mai complexă a tuturor realizărilor dintr-o zi dar și tendințele activităților pe o perioadă mai lungă de timp.

KnMcMhu

Poți afișa o prezentare completă a întregii activități și a somnului în secțiunea dedicată Health, putând să faci o comparație a ultimei zile, săptămâni sau chiar luni, a tuturor activităților, a performanțelor și poți vedea câte calorii ai ars, ce distanțe ai parcurs și cât timp ai petrecut pentru fiecare activitate în parte. Pebble Health se integrează acum frumos cu aplicațiile de pe iPhone sau Android.

Cu noua opțiune de detectare automată a alergărilor sau plimbărilor lungi, Pebble Health trimite un sumar al activității ce va fi afișat pe ceasul tău, iar cu ajutorul aplicației instalate pe un smartphone poți intra în statistici mult mai detaliate.

WISgcv5

Tot prin Pebble Health poți să obții timpul ideal pentru trezire, aplicația dându-și seama de acest lucru în funcție de obiceiurile tale și îți poate seta automat o alarmă cu ajutorul Smart Alarms, o nouă caracteristică a aplicației oficiale, Alarms. Smart Alarms se oprește automat atunci când detectează cel mai liniștit somn al tău, cu până la 30 de minute de la timpul setat normal pentru trezire, astfel ca să te trezești cât mai odihnit.

Cn9Tb85

Experiența oferită direct la încheietura mâinii este acum mult mai informativă și mult mai încurajantă cu Pebble Health. Vei primi un sumar zilnic al pașilor și al somnului; o înțelegere mai bună a alergărilor și a plimbărilor; vei fi notificat în funcție de realizările comparate cu cele din trecut — toate acestea afișate în timeline pentru o vizualizare cât mai rapidă.

O noua experienta si o noua optiune pentru Mesajele Text pentru utilizatorii de iPhone

Două carcateristici importante au fost diponibile în actualizările trecute pentr utilizatorii de Android, acum acestea sunt disponibile pentru utilizatorii de iOS ce folosesc un Pebble.

Aplicația Send Text îți permite să ai o conversație direct la mâna ta, trimițând anumite mesaje predefinite sau răspunzând prin note vocale contactelor tale favorite sau celor mai recente mesaje primite. În plus, apelurile primite pot fi acum respinse cu un mesaj text definit sau cu o notă vocală.

Aplicația Send Text funcționează doar cu seria de ceasuri Time ce au activate răspunsurile și doar cu anumite rețele de telefonie compatibile, la fel și pentru apelurile primite, doar că acest lucru funcționează cu toate modelele de ceasuri Pebble. Trebuie menționat că aceste caracteristici sunt deocamdată disponibile doar pe teritoriul Statelor Unite. Echipa de dezvoltare Pebble lucrează pentru extinderea acestor două caracteristici pe mult mai multe rețele mobile și în mult mai multe țări.

AtNfCy1

Pentru a beneficia de aceste avantaje trebuie sa:

 1. Actualizezi aplicația Pebble de pe iPhone sau Android la versiunea 3.12.
 2. Folosește aplicația Pebble pentru a actualiza ceasul tău conectat la aceasta la Firmware 3.12 (selectează Menu » Support » Update Your Pebble în cazul în care nu ești întrebat automat despre această actualizare pentru ceasul tău Pebble).

Lista completa a noutatilor aduse de aceasta ultima actualizare:

Pebble Firmware 3.12 

For Time-series watches:

 • New Pebble Health mobile graphs: view interactive charts of your step and sleep activity in a dedicated Health section of the Pebble mobile app (version 3.12 or higher).
 • Pebble Health now automatically detects runs and long walks. Receive a notification, timeline pin, and mobile graph data after the activity is complete.
 • Wake up refreshed with Smart Alarms. Set a Smart Alarm to go off when light sleep is detected, up to 30 minutes before the set alarm time.
 • Know more about your activity and sleep habits with new insights and activity prompts from Pebble Health.
 • The Send Text app is now available for iPhone users with text replies enabled from a compatible carrier.

For all Pebble models:

 • Text responses to incoming or missed calls are now available for iPhone users with text replies enabled from a compatible carrier.
 • Bug fixes and performance improvements.
 • To update to the latest firmware, select Menu » Support » Update Your Pebble from the Pebble smartphone app.

Pebble App for iPhone 3.12 

For Time-series watches running Firmware 3.12 or higher:

 • View interactive charts of your step and sleep activity from the new Health tab.
 • Health charts show stats for running activities, long walks, and naps during the day.
 • Start convos from your wrist with the new Send Text app! Message recent or favorite contacts. Requires text replies enabled from a compatible carrier.

For all Pebble models running Firmware 3.12 or higher:

 • Respond to incoming or missed calls with a text message. Requires text replies enabled from a compatible carrier.
 • Bug fixes and performance improvements.
 • Download 3.12 from the iTunes App Store.

Pebble App for Android 3.12.0 

For Time-series watches running Firmware 3.12 or higher:

 • View interactive charts of your step and sleep activity from the new Health tab.
 • Health charts show stats for running activities, long walks, and naps during the day.

For all Pebble models running Firmware 3.12 or higher:

 • Bug fixes and performance improvements.
 • Download 3.12.0 from the Google Play Store.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: pebble

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.