Twitter se Pregateste sa nu mai Contorizeze Pozele si Link-urile in cele 140 de Caractere Limita

0
112

Twitter se Pregateste sa nu mai Contorizeze Pozele si Link-urile in cele 140 de Caractere Limita

Twitter se pregătrește de o modificare substanțială în ceea ce privește limita celor 140 de caractere disponibile fiecărui tweet. Potrivit unui nou raport al Bloomberg, rețeaua de socializare a decis să nu mai contorizeze pozele și link-urile adăugate unui tweet.

Twitter Inc. will soon stop counting photos and links in their 140-character limit for tweets, according to a person familiar with the matter.

The change could happen in the next two weeks, said the person who asked not to be named because the decision isn’t yet public. Links currently take up 23 characters, even after Twitter automatically shortens them. The company declined to comment.

Știrea nu este o noutate absolută, discutându-se ceva despre limitarea acestor 140 de caractere și de o posibilă mărire a acestora undeva în toamna anului trecut.

Twitter a mai modificat câteva lucruri în ultimul timp, oferind utilizatărilor săi mai mult spațiu pentru a-și exprima părerea despre anumite lucruri, prin caracteristica “retweet with comment”. Această modificare are deja mai mult de un an de zile de când e utilizată și clar este un lucru foarte benefic pentru fiecare utilizator, iar vara trecută a fost ridicată de către Twitter și limita pentru mesajele directe (DM –  direct message). Acum utilizatorii pot scrie mesaje directe de până la 10.000 de caractere fiecare.

Modificarea limitei numărului de caractere pentru fiecare tweet va fi o schimbare semnificativă care va afecta cățiva clienți de Twitter third-party foarte puternici pe piață, ca Tweetbot sau Twitterrific. Așteptăm să vedem când vor fi aduse aceste modificări și vom reveni cu informații proaspete.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.