Telefoanele cu Android se Blocheaza Aproape de Doua Ori Mai Des decat iPhone-urile

0
320

Telefoanele cu Android se Blocheaza Aproape de Doua Ori Mai Des decat iPhone-urile

Terminalele ce rulează sistemul de operare Android se blochează și dau diferite erori mult mai des decât iPhone-urile. Acestă informație vine în urma unui studiu făcut de către Blanco Technology Group.

Măsurarea numărului de eșecuri ale telefoanelor cu Android și iPhone-urilor a fost făcută în primele trei luni ale lui 2016, studiul ajungând să dezvăluie că dispozitivele ce rulează sistemul de operare al celor de la Google a atins o rată de eșecuri de 44 de procente comparat cu 25 de procente în rândul dispozitivelor Apple.

În ciuda statutului lor de terminale high-end, Samsung Galaxy S6 și S5 au fost găsite ca dispozitivele cu cea mai mare rată de eșec suferită din cauza sistemului de operare, în timp ce pe partea Apple, cele mai dese probleme întâlnite și cele mai frecvente eșecuri au fosat descoprite la iPhone 6 și 5S.

“Android’s failure rate was especially high for devices in Asia, which accounted for 55% of Android device crashes globally, up slightly from 50% in Q4 2015,”  declarație din raportul publicat pe Business Insider, “This was followed by Europe with 35% and North America with 27%.”

Telefoanele ce rulează Android nu doar că au fost dovedite ca dispozitivele cu cea mai mare șansă de eșec, dar au fost descoperite și ca dipozitivele pe care un număr foarte mare de aplicații sunt instabile. De fapt, aplicațiile cu probleme — “crashing apps” — au fost descoperite pe aproape trei sferturi din telefoanele cu Android, în general fiind aplicații din categoriile comunicării și social media.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.