Nike Vine Oficial in Romania

0
795
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Nike Vine Oficial in Romania

Intrăm și noi în rândul lumii? Nu știm încă sigur, dar ce știm cu certitudine este faptul că Nike vine oficial în Romania.

Pe site-ul oficial Nike.com apare un anunț cât se poate de clar care ne spune că Nike vine oficial și în țara noastră. Site-ul va oferi accesul la o gamă foarte diversificată de produse pentru bărbați, femei și copii, diferite accesorii aranjate toate pe categorii de sporturi, și la cele mai noi produse Nike și Jordan care deocamdată nu au fost disponibile în țara noastră. Acestea includ diferite stiluri și culori care nu au putut fi găsite în nici un magazin partener Nike din România.

Pentru prima dată vom avea acces la sistemul de customizare al propriilor pantofi prin intermediul NikeID-ului propriu. Cei ce vor înregistra ca membrii vor putea avea acces mult mai rapid la noile produse, evenimente Nike și la politica de returnare gratuită.

Înregistrați-vă astăzi și veți putea ști când se dă startul comenzilor pe Nike.com pentru România.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.