Aplicatia “Battery Share” Iti Anunta Prietenii Cand Bateria Ta Este Descarcata

0
506
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Aplicatia “Battery Share” Iti Anunta Prietenii Cand Bateria Ta Este Descarcata

Dacă ai un prieten, sau chiar mai mulți, care aproape întotdeauna au bateria descărcată la iPhone-ul lor și vrei să ști motivul pentru care nu îți mai răspund la mesaje, acum cu ajutorul aplicației Battery Share poți șă împărtașești foarte rapid nivelul bateriei tale și pe cea a prietenilor tăi.

Bineînțeles, ca aplicația Battery Share să fie întradevăr utilă, atât tu cât și prietenii tă trebuie să aibă instalată această aplicație pe dispozitivele lor. De acolo, această aplicație funcționează ca o rețea de socializare pentru bateria telefonului tău. Poți adăuga pe oricine dorești în lista ta de prieteni și astfel vei vedea întotdeauna procentajul bateriei fiecăruia din listă și ei vor putea să vadă nivelul bateriei tale. Poți chiar seta alerte pentru cineva care te interesează în mod direct. Imediat vei fi notificat când acea persoană are un nivel foarte scăzut al bateriei.

Aplicația are integrat și un serviciu de VoIP call, putând astfel să stați conectați cu prietenii direct din aplicație. Probabil o chestie ce va fi prea puțin folosită de majoritatea dintre noi. Totuși, aplicația Battery Share este o chestie deșteaptă și utilă, și merge cu atât mai bine între partenerii de viață sau cei de afaceri, astfel ca fiecare dintre ei să cunoască motivul pentru care celălalt nu răspunde la telefon sau la mesaje.

0,99 € –  App Store

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.