Mergi La Mare Cu Trenul? Orange Ofera Internet Gratuit in Trenurile de Calatori ce Ajung la Mare

0
554

Mergi La Mare Cu Trenul? Orange Ofera Internet Gratuit in Trenurile de Calatori ce Ajung la Mare

[dropcap]D[/dropcap]a, ai auzit bine. Orange a început să ofere internet gratuit în anumite trenuri CFR călători ce vor ajunge vara aceasta la mare. Sezonul a început oficial pe 1 mai, iar cele două companii au decis să facă mult mai plăcute călătoriile celor care aleg să meargă cu trenul la mare.

Începând de astăzi, 16 mai, pasagerii care vor călători cu cele mai nou modernizate vagoane ale CFR Călători vor avea posibilitatea de a se conecta gratuit la internet via Wi-Fi, în vagoanele marcate cu Orange Wi-Fi Zone.

Vagoanele CFR călători sunt dotate cu tehnologia Orange Business WI-FI și acces de mare viteză pentru sute de dispozitive conectate simultan. Propunerea operatorului de telefonie mobilă de a derula proiectul pilot în parteneriat a fost acceptată cu deschidere, cu atât mai mult cu cât implementarea nu a necesitat alocare de resurse financiare din partea CFR Călători.

Serviciul este disponibil pentru toți călătorii, indiferent de rețeaua de telefonie mobilă utilizată, aceștia având acces gratuit la internet pe toată durata călătoriei. Pentru a se putea conecta la rețeaua  Orange Business WI-FI călătorii vor trebui să completeze în prealabil un scurt chestionar. Toate aceste trenuri vor dispune de 5 vagoane modernizate: un vagon clasa 1, patru vagoane clasa a 2-a, și fiecare dintre acestea va avea semnal Wi-Fi.

Serviciul este disponibil pe urmatoarele rute si trenuri:

  • Bucuresti Nord-Constanta [Tren IR 1585]
  • Constanta-Bucuresti Nord [Tren IR 1586]
  • Bucuresti Nord – Buzau [Tren IR 1559]
  • Buzau – Bucuresti Nord [Tren IR 1558]

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: cfrcalatori

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.