Don’t Breathe Trailer: Prins Intr-o Casa cu un Om Dement si Orb

0
407
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Don’t Breathe Trailer:  Prins Intr-o Casa cu un Om Dement si Orb

Screen Gems (Sony) și Ghost House Pictures au lansat primul trailer pentru thriller-ul horror Don’t Breathe, în care putem să îi vedem pe actorii Jane Levy (Evil Dead), Dylan Minnette (Goosebumps), Daniel Zovatto (It Follows) și Stephen Lang (Avatar). Vedeți mai jos trailerul pentru Don’t Breathe care este de-a dreptul terifiant și claustrofobic și trailerul internațional care ne arată în plus câteva secvențe!

Acțiunea filmului Don’t Breathe are loc în Detroit, unde un grup de prieteni încearcă să pună mâna pe averea unui biet orb intrând în casa acestuia. Aceștia cred că totul o să fie foarte simplu și că se vor îmbogăți. S-au înșelat!

Filmul este regizat de Fede Alvarez, care a regizat și remake-ul Evil Dead, după un scenariu de Alvarez și Rodo Sayagues. Filmul este produs de Sam Raimi țo Rob Tapert de la Ghost House, alături de Joseph Drake, Nathan Kahane și J.R. Young.

Don’t Breathe va avea premiera în toată lumea pe data de 26 august.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.