Ultimul Ceas Pentru Alergat Garmin Forerunner 735XT Poate Monitoriza Mai Multe Sporturi

0
1513
Forerunner 735XT - Frost Blue, Standard Views, UNITED STATES

Ultimul Ceas Pentru Alergat Garmin Forerunner 735XT Poate Monitoriza Mai Multe Sporturi

Ultimul ceas de la Garmin destinat alergătorilor se dovedește a fi un dispozitiv perfect pentru a monitoriza mai multe sporturi. Acesta poate măsura ritmul cardiac și îți poate furniza chiar și un scor al punctelor maxime de efort, “suffer score,” dar pentru un preț destul de piperat.

Ceasul Forerunner 735XT ocupă acum poziția de top în linia comaniei pentru ceasurile de alergat, chiar lângă Forerunner 920XT, un ceas vechi de doi ani, amândouă fiind disponibile la un pret de 450 de dolari. Pentru această sumă primești totuși destul de multe chestii, printre care monitorul companiei Elevateheart pentru ritmul cardiac și primul tracker compatibil cu aplicația Strava Suffer Score. Aplicația măsoară ritmul cardiac și îl compară cu o bază, astfel că atât alergătorii ocazionali cât și atleții profesioniști pot vedea tot timpul cât de mult au forțat într-un antrenament.

Ceasul este compatibil cu sistemul de urmărire Garmin Vector pentru bicicliști și accesoriile Variaradar care te ajută să fii întotdeauna în siguranță în traficul urban. Este de asemenea rezistent la apă, cu posibilitatea de a se scufunda până la 50 de metrii și are disponibile diferite caracteristici utile și customizabile pentru înotători. În plus mai poate monitoriza sporturi ca: hiking, cross-country, ski, antrenamente de forță, antrenamente cardio și multe alte sporturi. Acest ultim model este realizat în întregime dintr-un silicon foarte ușor, are un display color și funcționează în modul de antrenament până la 14 ore, iar ca ceas obișnuit are o autonomie ce poate ajunge cu ușurință la 11 zile.

Conectarea rapidă cu magazinul Garmin Connect IQ, vă permite să descărcați aplicații gratuite, fețe diferite pentru ceas și multe altele. Utilizatorii pot să își monitorizeze toate exercițiile, somnul și pot să vadă multe alte statistici online, iar prin comunitatea online Connect pot să concureze împotriva prietenilor și se pot înregistra în diferite competiții. De asemenea, ceasul se conectează foarte ușor cu smartphone-ul și astfel ai un control rapid la muzică, poți fi notificat în legătură cu apelurile primite, cu email-urile, mesajele și notificările rețelelor de socializare. Ceasul Garmin Forerunner 735XT vine în două variante de culori, black/gray sau midnight blue/frost blue și este disponibil deocamdată doar prin siteul Garmin US la prețul de 450 de dolari. Poți să achiziționezi suplimentar două pachete ce includ și benzi pentru piept, unul fiind la prețul de 500 de dolari și include ceasul și o bandă pentru alergat, iar celălalt costă 600 de dolari și va include ceasul și trei benzi, una pentru alergat, una pentru înot și una pentru triatlon.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: engadget

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.