Urmariri si Masini Inspirate din Filmul Bullit, Toate in Viitorul Joc Mafia III

0
523

Urmariri si Masini Inspirate din Filmul Bullit, Toate in Viitorul Joc Mafia III

În anii ’60 urmăririle de mașini erau ceva la ordinea zilei în viața reală din Statele Unite, iar filmele ce urmăreau subiecte din viața reală afișau bine aceste lucruri. Începeau din parcarea unui magazin, sau chiar după ridicarea copilului de la școală, toate aceste urmăriri făceau obiectul unui film de acțiune al acelei perioade.

Urmărind povestirea jocului prezentată de unul dintre realizatorii lui, împreună cu imagini din ce va fi Mafia III și ce curse și urmăriri ne-au pregătit realizatorii lui, putem foarte bine observa cum se conduce o mașină în Mafia III. Acest lucru are ca scop să fie cât mai autentic, așa cum ne-am aștepta, în timp ce o parte din urmăririle realizate în joc sunt inspirate de un film foarte bine cunoscut, cu o acțiune ce se petrece în aceeași perioadă și în care îl putem vedea pe Steve McQueen într-o serie de urmăriri din celebrul Bullit.

Să uităm puțin de Mafia II și să vedem câteva secvențe și urmăriri din film:

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.