Tuesday, June 25, 2019
Acasă Business Tranzactie Incheiata: Western Digital detine, oficial SanDisk

Tranzactie Incheiata: Western Digital detine, oficial SanDisk

0
264

Tranzactie Incheiata: Western Digital detine, oficial SanDisk

Cea mai mare companie producătoare de unități de stocare a datelor pentru calculatoare devine acum și mai mare. Westen Digital a semnat astăzi toate documentele necesare finalizării tranzacției pentru cumpărarea SanDisk, pentru suma de 19 miliarde de dolari.

Această tranzacție a fost planificată începând din toamna anului trecut, dar nu s-a știut exact când vor fi finalizate toate documentele necesare finalizării tranzacției. Se preconiza că ar fi la sfărșitul trimestrului trei, dar lucrurile au decurs mult mai repede.

Suma, dezvăluită încă de pe atunci, urmează să le aducă celor de la Westen Digital o nouă piață, cea pe care SanDisk o acoperea până acum cu unitățile de stocare pentru smartphone-uri, Flash-uri USB, dar și piața SSD-urilor. De asemenea SanDisk și-a extins activitatea și în domeniul notebook-urilor, nu doar prin unitățile de stocare care se puteau găsi pe aceste portabile, dar și construind memorii OEM pentru Apple și Nvidia. Ca un bonus la această achiziție: Dacă ne întoarcem în 2014, fondatorul SanDisk, Dr. Eli Harari a fost onorat de către Președintele Obama pentru “revolutionizing the flash storage industry.”

CEO-ul SanDisk a declarat într-o scrisoare oficială prin care se anunța că documentele finale se vor semna astăzi și astfel se va încheia o tranzacție care “look[s] forward to contributing to the success of Western Digital as it transforms into the leading storage solutions company.” Ambele companii, Western Digital și SanDisk, au sediile centrale în California.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.