Samung Dezvaluie Galaxy Surfboard [Video]

0
264

Samung Dezvaluie Galaxy Surfboard [Video]

Samsung a creat o placă de surfing ce se numește Galaxy Surfboard, este 100% reală, și are chiar și o reclamă la un post de televiziune din Brazilia, reclamă care îl are ca și protagonist pe surferul profesionist Gabriel Medina.

Da, pe o placă de surfing cu display, pe care sunt afișate mai multe informații, exact de aceste lucruri duceau lipsă surferii, nu?

Acest video îl înfățișează pe Medina făcând surf printre valuri, lucru absolut normal, dar nu pe orice placă, ci pe un Galaxy Surfboard, care arată ca și o placă obișnuită doar că are un locaș în care se poate pune un Galaxy S7 rezistent la apă, care mai apoi transformă această placă în ceva smart, afișând mai multe informații pe aceasta. Mesje și informații primite de la antrenorul său care îi explică cum să facă surf mai bine, și de la mai mulți oameni conectați cu acesta.

Comentariile pe care le-a prmit videoclipul pe canalul de YouTube al Samsung Mobile Brazil nu sunt tocmai cuvinte de laudă, mulți spunând că indeea de surfing a fost foarte prost înteleasă de Samsung, practic o neînțelegere a sportului, și că ar fi o greșeală ca acest produs să fie disponibil mai mult de cât un concept.

Samsung-Galaxy-Surfboard-2

În timp ce acest lucru cel mai probabil că va fi ceva ce va rămâne la stadiul de concept, mult mai mult decât ar fi un produs disponibil în standul de electronice dintr-un magazin, videoclipul Samsung încearcă să scoată în evidență faptul că toate companiile de electronice încearcă în această perioadă să scoată pe piață o nouă inovație și caută după un next big thing. Unele companii încearcă totul în lumea virtuală, în timp ce altele se agață cu totul de dispozitivele purtabile. Samsung le încearcă pe ambele și o face destul de bine și trece printr-o renaștere în lumea smartphone-urilor. Nu credem că Samsung va fi conectată prea curând cu lumea surferilor, dar cu acest video, măcar ne amintește tuturor că există mai mult în tehnologie decât smartphone-uri și tablete.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: redmondpie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.