Acum Poti Face Poze Cu o Simpla Miscare a Apple Watch

0
879

Acum Poti Face Poze Cu o Simpla Miscare a Apple Watch

Sunt nenumărate motive pentru care ți-ai dori să ai parte de un Apple Watch. În primul rând că este unul dintre cele mai bune și mai performante smartwatch-uri de pe piață, în al doilea rând acest produs va beneficia în continuare de numeroase actualizări de software aduse de-a lungul unui an, și acum un motiv în plus ar fi posibilitatea de a face un selfie instant sau un video prin iPhone-ul conectat cu acesta, cu doar o simplă mișcare a mâinii.

Cu siguranță dacă ai un Apple Watch și un iPhone, și îți place să faci multe poze și videoclipuri, e musai să știi de o aplicație premium creată de MagicAnywhere ce se numește RemoteCam. Știm că Apple Watch are o aplicație preinstalată de Apple, Camera app, dar aceasta este destul de limitată în funcționalitate. RemoteCam are o grămadă de caracteristici și funcționalități în comparație cu aplicația stock. Aceasta oferă utilizatorilor un control complet camerei de la iPhone-ul conectat cu ceasul.

remotecam-screenshots-1

Nivelul de funcționalitate al aplicației acoperă totul. Acum, cu ajutorul Apple Watch poți folosi funcții ca declansarea pozelor, înregistrarea video cu o simplă atingere a display-ului, poți schimba prin modurile de capturare folosind Fource Touch, poți face zoom in sau zoom out folosind Digital Crown: Poți de asemenea să setezi timerul pentru o declanșare, poți merge prin modurile blițului sau poți folosi o lanternă.

Prin aplicația RemoteCam poți folosi ecranul Apple Watch-ului pentru afișarea unui live preview pentru a vedea exact încotro este orientat iPhone-ul înainte de declanșarea unei fotografii. Poți schimba acest Live Preview din Full Screen în Full View. Poți alege și calitatea acestui Live Preview din variantele Low/Medium/High.

remotecam-01

Cel mai interesant lucru pentru acesată aplicație este probabil, simpla mișcare a măinii pentru o captură de imagine, caracteristică care probabil va fi și cea mai populară. Mai interesant și mult mai practic decât să poziționezi iPhone-ul și apoi să apeși pe ecranul Apple Watch-ului pentru a captura un selfie, acum, cu o mișcare a Apple Watch-ului poți face acestă poză mult mai simplu.

remotecam-02

Selfie-urile devin din ce în ce mai sofisticate!

Free –  App Store

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.